Svett

Titti SchultzHealth & Lifestyle, Livet, Stockholm4 Comments

Just nu är det himla skönt att träna, det går ju lite upp och ner det där… Som vanligt kör jag med Lofsan två gånger i veckan, det är min lyx i vardagen. Hon drillar mig hårt, hon är stenhård, både smeker och slår och jag betalar glatt för hennes stränga men sköna pass. Det är verkligen väldigt motiverande att köra med Lovisa, trots att vi tränat i flera år så kommer det fortfarande helt nya pass. Kul! I går gjorde jag benböj, repetitioner, med 60 kilo, det är mitt bästa! Och det är stark jag vill känna mig. Succé! (Nu har jag också sådan träningsvärk i skinkorna att jag nästan inte kan sätta mig ner. Märkligt nog är det en härlig smärta.)

IMG_5244

Uppvärmning med intervaller. De intervallerna kan vara tunga tabata eller lite lättare men längre. Till exempel.

IMG_5236 Sidoplanka. Jag anstränger mig för att se trevlig ut och det du ser i ansiktet är ett försök till att le samtidigt…

IMG_5234

Lovisa har ju öppnat eget gym, Lofsangruppen, det är snyggt, fräscht och coolt. Inte gulligt. Yogamattan (som funkar lika bra som vanlig träningsmatta) är från Grounded Factory, ett företag som bloggaren, skribenten och livsstilsrådgivaren Anja Forsnor dragit igång, mattorna kommer i många coola mönster (snyggast är den marmorerade i svart/vitt). Gymmet har flera, jag har en sån som på bilden fast lila. Allt blir roligare när sakerna man jobbar med är snygga. Kolla kettlebellsen också. Som karameller men ändå verkligen inte!

IMG_5279

Fokus på bålen, ryggen ska ligga platt mot golvet, armarna rakt upp i luften, tanken är att skivstången ska vara ganska stilla i luften. Benen rakt upp i luften och svaja från höger till vänster. Hiskeligt efter en stund. Bålen är en av mina starkare muskelgrupper så jag måste hålla på en stund för att det ska kännas. Det här är en bra och lite annorlunda övning.

IMG_5287

Kasta boll med en kompis… Inte så jobbigt för den till vänster. Bollen väger fem kilo, jag kastar den till Lovisa på väg upp i sit upsen och hon kastar tillbaka när jag är på väg ner igen. Tycker att jag spretar elegant med lillfingret.

IMG_5238

Älskar såna här detaljer på mina träningströjor, hål för tummen. Jag tränar alltid i långärmat, jag vill känna mig varm. Gärna jättevarm.  Såna här tröjor är bra när jag tar löprundor ute också.

IMG_5233

Jaha, nu klär vi oss lika också. Det ser ut som att Lovisas bakhuvud aldrig tar slut men jag kan intyga att det är helt normalt 🙂 !!

Har du några frågor runt min träning eller träning i allmänhet så langa gärna hit dem! Jag kanske rent utav skulle ta och göra en liten intervju med Lovisa om det är någon som skulle tycka att det är kul!?

/Titti,.

 

 

 

4 Comments on “Svett”

  1. Kanske en intervju med både dig och Lofsan kring träningen ni kör tillsammans och hur allt började för dig med träningen osv:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *