Invigning

Titti SchultzHealth & Lifestyle, Livet, Stockholm1 Comment

Hon är en mänsklig maskin. En förebild och en inspiration, Lovisa Sandström. Min PT som är mest känd som Lofsan. Jag har tränat med henne i flera år och när vi träffades var hon pt på en gymkedja och ganska snabbt började vi prata om planer och visioner som vi hade på varsitt håll. Allt eftersom åren gått har hon skrivit flera av böckerna hon viskat om till mig medan jag sprungit intervaller. När hon inte viskar om sina hemliga planer så är hon väldigt sträng och gormar ”fortsätt” ganska högt och ofta till mig. Hon har också viskat till mig om tankarna och visionen att ha ett eget gym och NU HAR HON DET!!! I går öppnade Lovisa sitt gym på Södermalm i Stockholm. Hon har samlat flera pt-kollegor som har samma attityd och inställning till träning som hon själv och där ska de ha workshops och köra med sina kunder, Lofsangruppen kallar de sig. Det kommer att bli så jäkla bra!

IMG_3813

Gymmet har en loungedel och en träningsdel. I går minglades det och för att vara fest var det ovanligt många som kom i träningskläder! 🙂 Chefen verkar mycket glad och med all rätt. Stort grattis och lycka till Lovisa!!

IMG_3810

IMG_3805

IMG_3806

IMG_3811

Ett av omklädningsrummen. Det finns väldigt fräscha duschrum. Duschgrejer och handdukar får man låna och slipper släpa med sig.

IMG_3807

IMG_3809

IMG_3804

Efva, skön böna, var där. Hon kör också med Lofsan.

IMG_3797

Vi ses på fredag igen! Då tränar jag nästa gång. I går var det invigningsmingel och i dag tränade vi, Lovisa och jag. Det är ett ställe att hänga på, jag trivs som fisken…osv.

Grymt jobbat Lovisa! Du imponerar. Igen!

/Titti.

 

 

 

 

One Comment on “Invigning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *