FEST

Titti SchultzFood & Drinks, Livet4 Comments

Releaseparty!

Nu finns den på riktigt Stora Löparboken för Kvinnor, skriven av min PT Lovisa Lofsan Sandström och Jessica Almenäs. Jag och Lovisa har ju pratat massor om boken medan de skrivit den och jag la mig i lite när klädvalen skulle göras, något ingen tog någon notis 🙂 . Jag är ganska svårköpt när det gäller träningsböcker men den här gillar jag mycket. Smarta tips och råd, tydliga bilder, anpassade pass och upplägg beroende på vilket mål man har. Alla vill och kan ju inte springa marathon, kanske vill man bara komma upp ur soffan. Snygg och smart bok, BRAVO Jessica och Lovisa! IMG_2199

(Jessica ser lite rädd ut, kanske för att jag ser helt galen ut…) Jag känner mig till och med lite stolt över Lovisa som under åren vi tränat tillsammans (jag tränar – hon kommenderar på ett föredömligt sätt) blivit en nära vän. Vi pratar om allt, mycket jobb, tipsar varandra, ger goda råd och är numera varandras bollplank. Kul! Lovisas karriär har verkligen tagit galet stora kliv under åren vi lärt känna varandra, hon jobbar hårt och är så väldigt bra på det hon gör. Hatten av!!

Bokkalaset var på taverna Brillo och det var smarrigt med charkisar och bubbel. Och fantastiskt mingel, häng med!

IMG_2215

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovisa med Isabel och Annika från Röhnisch (nedan). Där har Lovisa också grejor på gång men det tar vi i morgon…

IMG_2191

 

IMG_2195Hur jäkla bra är inte Jenny Alversjö!!!??? Hon är himla härlig att hänga med också.

IMG_2192Erik och fantastiske stylisten och sköna människan Niklas Berglind.

IMG_2187Louise Kjellberg är fysioterapeut. Hon tar hand om Hammarbys Damlag (fotboll) och hon har räddat min ena axel en gång. Och så himla trevlig!

IMG_2202Alla ville vara med Lofsan och Jessica, här är det Maria Forsblom som är the lady in red. Maria och jag kom fram till att vi ska försöka bo på samma äldreboende när det blir dags, bra att tänka framåt.

IMG_2209Rekommenderas.

Grymma tjejer, otroligt inspirerande tycker jag att hänga med så mycket kreativa och ambitiösa människor som gasar allt de kan och förverkligar sånt de drömmer om. Woop woop! Lycka till som attan med boken ladies.

Kram, Titti.

4 Comments on “FEST”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *