Jag kan inte gå så bra

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Och det är så det ska vara. Jag har nämligen tränat både i går och i dag, men Lofsan (Lovisa Sandström), min PT. Vi har ju inte setts på hela sommaren så det fanns mycket att prata om och samtidigt skulle jag träna. Jag var helt slut efter i går och efter i dag bär inte benen riktigt. Precis som det ska vara…

Lovisa hade en ny magövning till mig, armbågar på bänk och benen på en boll och så rullar man bollen i sidled med benen (bilden ovan.). Axlarna och skuldrorna ska vara helt stilla över bänken. Ett – svårt. Två – så fruktansvärt jäkla jobbigt. Och det var bara en av alla grejor vi inte gjort förr som jag drillades till i dag. Hon är väldigt väldigt bra Lovisa. Här är en annan skum grej vi gjorde i dag. Också en magövning, svårförklarad… Du ser ju.

IMG_7455Ja ja, jag bjuder på den…

Under sommaren har jag inte gjort många knop, Lofsan hon har gett ut en bok hon! Jag är himla impad av henne, energin och kreativiteten. Mycket inspirerande och det gör också att hon har därför alltid spännande saker att berätta medan jag sliter med övningarna hon föredömligt ger mig.

IMG_7417

IMG_7419

 

Nu ska jag försöka resa mig upp ur soffan för att försöka lägga mig ner och sova en stund, snart jobb igen. Bra! Det blir en kul morgon i morgon.

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *