Work work work

Titti SchultzStockholmLeave a Comment

Det har varit en alldeles vanlig jobbvecka den här veckan. Vi jobbar på och skruvar på form och detaljer i vårt nya morgonprogram, P5 Morgon. Ett nytt program är nytt ganska länge. Det tar tid att sätta ett program, vi är nya kollegor som ska lära känna varandra och det finns alltid något med innehåll och form att justera. En rolig process. Och i bland frustrerande. Jag är glad att jag jobbar med härliga människor. Du ser dem här ovanför när det var semmelfest i tisdags (som också var min namnsdag så jag bjöd på semmelwraps), succé! Från vänster ser du mig, Louise som är producent och helt jäkla fantastisk, Ann som gör våra nyheter och hörs både titt som tätt på ett härligt sätt, mannen med glasögon heter Sebastian som jobbar med våra sociala medier – en otroligt behaglig, trevlig och rolig person och längst till höger min morgonpratskollega Farzad och jag brukar säga att vi just börjat vår kärleksresa in i evigheten.

Man unnar sig…

Adam Alsing. Numera i tv men tidigare i radio i massor med år. När Adam började göra radio var det framförallt trist för då kunde jag inte ha honom som gäst i det program jag gjorde, vi var ju konkurrenter. Adam är en väldigt rolig gäst. Nu får han gärna hälsa på alla dagar i veckan.

Messiah Hallberg är med i Let´s Dance. Han hatar det. Han är långt från sin comfort zone, han tackade ja för att ett av hans barn så gärna ville och när han sedan sa att han tackat ja sa hon, ”jag bryr mig inte”… Messiah vill helst inte vara bland människor, när han är på fest står han och stirrar in i bokhyllor och mumlar bara svar när folk pratar med honom, han vill inte visa tänderna när han ler och han har aldrig tyckt om att dansa. Men han vill heller inte åka ur danstävlingen allt för tidigt. Jag har lovat att rösta massor på honom, han måste ses. Tycker att vi alla tre ser naturliga och självklara ut i våra olika dansposer här.

På onsdag blir Katrin Zytomierska mamma för tredje gången. Hon vet inte vilken sort det är men om det är en pojke kan det bli en Gunnar. Det är inte jag som är pappan även om man skulle kunna tro det när man ser bilden.

En annan bebis som just tittat ut är Lakkie-Bee, han är en månad och ljuvlig. Hans mamma Sanna Bråding är aktuell med en föreställning som heter ”För mycket av allt”, premiär om två veckor.Det pratade vi om, vi pratade veganmat och att folk alltid har så mycket åsikter och lägger sig i hur andra väljer att forma sina liv. Sanna får ganska många ”goda råd” som hon inte bett om och från människor hon inte känner…

I går tog Farzad sin sista snus. F A N T A S T I S K T bra! Jag hatar ju nikotin på ett mycket innerligt sätt så jag peppar och tror på honom. Själv varnar han för att han kommer att bli väldigt stingslig och tråkig att ha och göra med. I går morse 06.30 tog han sin sista snus. 08.30 hade han börjat experimentera med tepåsar…

Ahmed Behran är lång, eller om jag är kort. Han är komiker, skådis och barnprogramledare. Han är också rösten som gör våra radiokanals jinglar, ”du lyssnar på P5 Morgon med Titti och Farzad” och sånt.

I fredags hälsade killen som är bachelorn i årets upplaga av Bachelor. Tv-programmet där en man (oftast) letar kärlek och dejtar tjejer som tycker att han verkar spännande. Niclas heter han i år, han är entreprenör och driver flera företag. Han luktade gott, slutade snusa för flera år sedan och han gillar att dansa på bardiskar men också att mysa hemma… Inte oväntat gör det inte ont att titta på honom men han vill inte att någon ska söka för att de tycker att han är snygg. Utan mer för hans personlighet, vet inte riktigt hur man ska få koll på den dock. Om det finns några hugade spekulanter som läser det här kan jag säga att han älskar Stockholm, vill ha barn inom två till tio år och han har aldrig varit otrogen. Han verkar snäll och skrattade åt mina skämt!

Kaffe. Hur skulle det gå utan kaffe!? I morgon ringer min klocka 04.15, hoppas att vi hörs. 05.59 drar vi igång, du är välkommen att göra oss sällskap när det passar under morgonen. I morgon bitti är fantastiskt roliga och härliga Per Andersson gäst.

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *