Förra veckan

Titti SchultzStockholmLeave a Comment

Ni är några som då och då hör av er och säger att det är kul att läsa om mitt jobb och dem jag träffar så jag kör en liten sammanfattning på förra veckan också.

Veckan började med ett besök av Sabina Ddumba, hon är himla härlig. Begåvad som attan och smart!

Komikern Marika Carlsson, just nu reser hon land och rike runt med sin föreställning Jag är Gud. Den tänker jag inte missa när den kommer tillbaka till Stockholm i höst. Ofta baseras hennes föreställningar på något hon är förbannad på, ett briljant sätt att avreagera sig på, att skriva smart komedi.

Mick underifrån. Plus lampa och sprinkler.

Alltid först i studion, vi har olika rutiner jag och mina kollegor. Det är viktigt för att man ska få starta rätt. På något vis. Som fotbollsspelare som alltid knyter vänsterdojan först. Typ.

Sveriges nästa proffsboxare, 8 april går han sin första proffsmatch, Robin Safar. Han är en jäkel på att hoppa hopprep, boxare är ofta det, vi tävlade. Han vann.

Skådespelaren Filip Berg. Rolig. Och i skrivande stund i Nepal med SOS Barnbyar för att uppmärksamma barns situation där och hur du kan hjälpa dem om du blir fadder. Filip hade just kommit hem från Los Angeles där han varit sedan Oscarsgalan. Det är ju Filip som spelar Ove som ung i filmen En man som heter Ove.

Alla gäster är lika välkomna och ofta efterlängtade. Alla är viktiga men Dilek Baladiz var definitivt en av förra veckans viktigaste gäster. Hon jobbar på Origo, resurscentrum, med hedersrelaterat förtryck. Och hedersrelaterat förtryck eller hedersrelaterade brott kan vara mycket och väldigt olika saker. Det drabbar både pojkar, flickor, män och kvinnor. Vi hade så mycket att prata om och vill du veta mer och lära dig mer så kan du börja på deras hemsida, Origo Stockholm. Det gör oss alla gott att veta mer om det här ämnet.

Snäppet längre än jag. The Mauler och jag är olika långa. Och olika breda… Jag är definitivt mjukast! 🙂

(Texten på micken har inget med något att göra.)

Det här med att bli inklämd mellan ett par hundra kilo muskler… Och så Farzad. Jag tycker att det ser ut som att jag upplever någon sorts skräckblandad förtjusning. MMA är en galen sport men det krävs mycket av de som tävlar och Alexander The Mauler Gustafsson och Glover Teixeira är de tvåa respektive trea i världen. Stenhårda, bokstavligt talat. Och mycket ödmjuka och trevliga. Glovers mamma ber för dem båda inför matchen den 28 maj i Globen. Fint på något vis.

Jag var tvungen att zooma in den här på mig och Farzad, gulliga.

Nikki Amini. Hon var inte som på tv. Eller hon var som på tv och mera. I tv när hon sitter i Idoljuryn är hon sträng, rak och ganska hård. Det var hon hos oss också, det är ingen man snackar bort. Hon är snabb, vass, rolig och härligt bubblig. Och hon måste ju ha helt perfekta tänder!!

Vill du höra något vi gjort i studion igen eller i efterhand, då går du in på P5 STHLM.

Nu kör vi vidare med den här veckan. Den har börjat bra för mig. Hur går det för dig?

Kram, Titti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *