Ingen lat lördag

Titti SchultzBooks, LivetLeave a Comment

Vaknade på Gothia Towers som är i samma byggnad som Svenska Mässan där Bokmässan är. Och det var ju bra för det satt fint att sova så länge som möjligt för det blev sent kvällen innan. Dagen började lite ovanligt, att jag var den som blev intervjuad i stället för att vara den som intervjuar. Det var Kvinnliga Talare som bjudit in mig, det är en av de talarförmedlare som man kan boka mig via. Det var väldigt kul och många som kom, tack om du var en av dem, jag blev väldigt glad över att ni var så många och att många sa så snälla saker. Det uppskattar jag jättemycket!

img_5052

img_5053

Fotografen verkar ha varit lite darrig på handen…

img_5069

Sedan var allt som vanligt igen, jag intervjuade. Det blev ett väldigt fint och roligt samtal med två bästsäljande brittiska författare, de skriver väldigt bra, de är väldigt trevliga och sjukt roliga; Lisa Jewell och Mahiri MacFarlane (den sistnämnda var väldigt intresserad av var hon kunde hitta ett glas Prosecco hela tiden, men hon hade rest sedan fyra på morgonen så hon hade liksom kväll redan vid 14-tiden). Ska du bara läsa en bok var av dem så föreslår jag Fågelburen av Jewell och Finns det en finns det flera av MacFarlane.

img_5066

Alla godisreferenser är alltid välkomna. Tack Harper Collins Nordig (MacFarlanes förlag i Sverige).

img_5060

Ute i mässhallen målade Waldersten vidare, den här väggen bytte ständigt skepnad. Waldersten berättade för övrigt att en kille bett om att få köpa den gula lappen. På den står det att det är arbete som pågår och nymålat. Lappen var inte till salu.

img_5062

Jag köpte en bok till min sambos brors tjej.

img_5064

Och tog en selfie med Waldersten himself.

img_5047

Min gamla bokpanelskollega Daniel Sjölin är på plats och han har blivit tablettask.

img_5021

Jan Guillou intervjuades av Fredrik Belfrage. Jan har just släppt sin sjätte bok i serien om 1900-talet. Läs de böckerna, jag gillar dem mycket. Framför allt de första böckerna.

img_5049

Alla är verkligen på mässan…  Och om jag ska namedroppa några förutom Mumintrollet så blir listan lång; Elaine Eksvärd, Petter, hunden Arthur som kom till Sverige med extremsportaren Mikael Lindnord, Tareq Taylor, Ernst Kirschsteiger,, Alexandra Pascalidou, Annika Lantz, Tomas Bodström, Leif GW Persson, Roy Fares, Sofie Sarenbrandt, Lasse Åberg, Sören Olsson, Ann Westin, Christer Lindarw, Ingemar Stenmark, Sofi Oksanen, Alex Schulman, Jens Lapidus, Renata Chlumska, Plura och där orkar jag inte mera!

Kram, Titti

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *