Upp i ottan

Titti SchultzLivet3 Comments

Böcker!

I morse var det dags igen för bokpanel i TV4:as Nyhetsmorgon. Det är andra säsongen som jag, Daniel Sjölin och Martina Montelius pratar böcker på olika teman i Nyhetsmorgon, Bokhyllarna kallar man oss… Det måste vara en göteborgare som kommit på det! (Blinkande smiley.) I dag pratade vi om böcker på temat njutning, jag hade med mig en coffeetablebok, en bok med massor av verk av Banksy. Rolig och klok bok, han är bra!

IMG_1514Njutningen för mig med såna här böcker är att man liksom måste sätta sig bekvämt med en så stor bok som det ju oftast handlar om med coffeetableböcker. Det blir en annan njutning än att läsa en bok i något annat sammanhang. Man sitter i lugn och ro, med en kopp te eller som i mitt fall, en cola bero. Så tänkte jag! Jag har många såna här böcker om inredning som jag gillar mycket och en om fyrar t ex. Och i morse fick jag ett tips på en coffeetablebok som lät väldigt spännande, den innehåller bilder på olika diktatorers hem världen över… Låter helt skruvat. Vet du var jag kan få tag på den får du gärna höra av dig!

Det här väldigt roligt att hänga på Nymo, först hamnar man i sminket och det är så lyxigt att sitta där och plötsligt vara toksnygg, hurdan ser ut spelar ju mindre roll på mitt vanliga jobb, det är en av många bra grejer med radio. Men det här är kul att uppleva då och då. I dag bad jag om att få se pigg, jämn, slät och smart ut. Tycker att det lyckades bra.

Förvandlingen!

IMG_1512

I dag var det många bekantingar på plats för att vara med i rutan, Stockholm är inte så stort. Många av dem som gästar Nyhetsmorgon hälsar ju på hos mig på radion också. Den här morgonen var Jessica Almenäs programledare, härlig är hon, det blir bra stämning med Jessica.

Nu blir det bildbonanza!!

Anders Pihlblad, politisk reporter var där! Han är mycket sympatisk. Älskar flugan.

Anders Pihlblad, politisk reporter var där! Han är mycket sympatisk. Älskar flugan.

Sébastien Boudet bakade kakor och det doftade fantastiskt i studion! Citrus var temat…

Sébastien Boudet bakade kakor och det doftade fantastiskt i studion! Citrus var temat...

IMG_1543

Emilia de Poret kan allt om mode, nutid, dåtid, trender Haute Couture – you name it. I dag var det tema brudklänningar! (Kuriosa: Jag har gått i samma klass (grundskolan) som Emilias bror, jag frågade chans på honom då och då, han sa alltid nej.)

Emilia de Poret kan allt om mode, nutid, dåtid, trender Haute Couture - you name it. I dag var det tema brudklänningar! (Kuriosa: Jag har gått i samma klass (grundskolan) som Emilias bror, jag frågade chans på honom då och då, han sa alltid nej.)

Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren har skrivit trilogin som börjar med Cirkeln som alla läst utom jag och nu har första boken blivit film och det är kul när det går bra för folk!! Jag blev lite starstruck ute i ”greenroom” när vi småpratade lite.

Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren har skrivit  trilogin som börjar med Cirkeln som alla läst utom jag och nu har första boken blivit film och det är kul när det går bra för folk!! Jag blev lite starstruck ute i "greenroom" när vi småpratade lite.

Jag smyger vidare i kulisserna.

Jag smyger vidare i kulisserna.

IMG_1544

Albin fick äta Sébastiens paj och sedan körde han låten Frank. Matte Andreasson skriver allt med Albin och sjunger med honom. Båda är gymma.Det är nästan tramsigt vad trevligt allt är på fyran.

Albin fick äta Sébastiens paj och sedan körde han låten Frank. Matte Andreasson skriver allt med Albin och sjunger med honom. Båda är gymma.Det är nästan tramsigt vad trevligt allt är på fyran.

Träffade en av dem som jobbat längst tid på TV4…

Träffade en av dem som jobbat längst tid på TV4...

Ingen dum start på morgonen och kul att du hängde på en liten guidad tur här på bloggen. Söndagen tog inte slut där, men det återkommer jag till. Ha en fin kväll.

/Titti.

 

3 Comments on “Upp i ottan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *