TVdags igen

Titti SchultzBooks, Livet, Stockholm1 Comment

I går morse var det dags att prata böcker i Nyhetsmorgon igen tillsammans med Martina Montelius och Daniel Sjölin. Jag hade med mig Jojo Moyes nya bok Arvet efter dig som är uppföljaren till Livet efter dig. Jag gillade Livet efter dig mycket, sedan har jag läst Moyes alla böcker och de är bra men Livet efter dig är klart bäst. Jag hade höga förväntningar på Arvet efter dig och det är aldrig bra och den är inte lika bra som Livet efter dig men läs båda! Det är bra böcker som du sugs in i, Jojo Moyes är grymt bra på att överraska med sina vändningar i berättelsen. Egentligen är det en svår bok att recensera för vad jag än säger så är risken stor att jag avslöjar slutet på i alla fall Livet efter dig. I den berättelsen tar Lou hand om en man som blivit förlamad och som bestämt sig för att ta livet av sig, han har bokat tid på en självmordsklinik i Schweiz. Lous jobb är att få honom att ändra sig. De blir kära, det mesta är svårt och en del är härligt. Sedan törs jag inte skriva mer pga spoileralert!

IMG_9942

Arvet efter dig tar vid efter där Livet efter dig tar slut, det har gått nästan två år. Nu får vi veta vad bland annat Lou haft för sig sedan sist. Några mycket oväntade personer dyker upp i den nya boken och några bekantingar. Ännu en gång är det mycket som inte är helt lätt. Lou har också ett nytt jobb som leder till en hel del förvecklingar och konstigheter. Sedan kan jag inte säga mer pga spoileralert! Men läs den nya om du gillade den förra. Har du inte läst någon av dem så gratulerar jag till sköna lässtunder som du har framför dig. Min recension i går var inte min bästa men jag ville ju inte säga för mycket. Svår balansgång.

IMG_9948Tilde de Paula, morgonens programledare. Härlig.

IMG_9947Tilde de Paula. Härlig. Men också ganska skruvad!

IMG_9954Sebastien Boudet bakade som vanligt så det doftade magiskt ända ut på gatan. Han är alltid vältempererad.

IMG_9955Och så blev det nyheter.

IMG_9941Egentligen är det i sminket det händer. I går dök stylisten Niklas Berglind upp. Han skulle kommentera prinsdopet och vad folk hade på sig. Han själv är alltid snyggast.

Nu är det måndag och jag är tillbaka på vanliga jobbet. I dag hälsade The Bachelor på. Den svenska versionen.

IMG_9755

Han heter Pär och är 1,94 lång. Han hade väldigt tajta jeans. Verkade trevlig. Han berättade att om han skulle göra sig av med ett lik så skulle han försöka elda upp det. Jag är tveksam till den metoden. Jag skulle mura in det i en vägg tror jag. (Det här är en något udda fråga som vi ställer till våra gäster då och då… Erkänn att du själv nu funderar på hur du själv skulle göra dig av med ett lik.) 🙂

Ha en fin vecka.

/Titti.

 

 

 

One Comment on “TVdags igen”

  1. Pingback: Varför så pretentiösa bokpaneler? | bokkaffe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *