Tisdag

Titti SchultzLivet2 Comments

Ganska mycket på jobbet just nu. Efter det tränade jag, min PT Lovisa Lofsan Sandström har varit bortrest och det betyder att jag tränat med en kollega till henne och det har varit toppen men Lovisa och jag har så mycket att prata om också. Det blir som terapi nästan. Vi spånar idéer, peppar, inspirerar, skvallrar lite och bollar grejer vi har i huvudet hit och dit. Allt det medan jag samtidigt förväntas göra olika övningar och hon är påhittig Lovisa… I dag gjorde vi en övning med benböj nära en vägg, väggen fick jag inte ens snudda.

IMG_5343

Innan jag ens hade eftersvettats klart kastade jag mig i väg för att spela in en podd tillsammans med min kära vän Christina Stielli, hon är författare och föreläsare (Årets Talare 2014 faktiskt – jag tackar jag. Välförtjänt!). Jag fick gästa hennes podd och vi pratade vänskap och jag gick i gång och pladdrade på, hoppas att det ändå blev se- och lyssningsvärt…! Jag återkommer när det finns att lyssna på men det dröjer nog till efter sommaren. Efter poddinspelningen tog vi med oss mopsen Nixon  och promenerade i väg för att köpa dels en regnrock till mig och dels för att ta oss en go-fika.  IMG_5348Christina bjöd (tack för det) och Nixon sov vid våra fötter.

IMG_5358Gratis är gott så jag snappade raskt upp gratisprover av någon sorts nya grillsåser som glada tjejer delade ut. Grillat är som bekant godast, vi får se hur såserna känns.

IMG_5355

 

Tack för fikat Christina. Och alla skratt, viktiga ämnen och spännande planer för våra respektive och gemensamma framtider… Vi ses snart igen.

 

Kram, Titti.

 

 

2 Comments on “Tisdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *