Svart klöver

Titti SchultzHealth & Lifestyle, Livet, StockholmLeave a Comment

I går visade Röhnisch sin nya kollektion Black Clover, löparkläder som är svarta med ett diskret men cool ton i ton mönster. Jag ville ha allt, det var precis min stil!!

IMG_4610

Här berättar Isabel och Annica om den nya kollektionen. Jag är ett stort fan av Röhnisch sedan länge och tränar nästan bara i deras kläder. Har du inte testat deras shape tights så är det en rekommendation, nästan en uppmaning! Och innan någon hetsar upp sig, så där som det kan bli i bland, jag får inte betalt för att skriva det här utan jag gillar verkligen deras träningskläder. Snygga, smarta och funktionella och det finns ett tydligt miljötänk också och det är förstås ett stort plus!

IMG_4609

Jag gillar också att man visar sina kläder på vanliga, om än sportiga, människor. Det betyder att det finns kroppar som man kan känna igen sig i.

IMG_4613

Här ser du mönstret och Röhnisch kläder har ofta roliga detaljer som också är smarta.

IMG_4607

Amalia Fredriksson, t v, är the mastermind som designat den nya kollektionen. Så fort jag fick ögonkontakt med henne uder kvällen berättade jag hur grym hon är. Kan vara så att hon tror att jag är en galen stalker. Lovisa var också på plats!

IMG_4615

Här hamnade jag mitt bland några riktiga proffsbloggare. Victoria, Lovisa, Åsa och Leila. Mycket bra stämning.

IMG_4621

IMG_4622

IMG_4625

Vi hängde hela kvällen i den nyligen uppsnoffsade flagship butiken på Norrlandsgatan.

IMG_4620

IMG_4626

Geniet Amalia och jag. Hon lyckades pricka varenda grej jag gillar och tycker är viktigt med träningskläder. Och det är ju kul att då och då unna sig nya grejer att träna i. Det kan hända att jag bar med mig en påse med lite smått och gott hem…

Kram.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *