Sista kvällen på Islay

Titti SchultzHealth & Lifestyle, LivetLeave a Comment

När alla tävlingar var klara, vi hade vandrat, rott och klättrat klart, då duschade vi som vi aldrig duschat förr. Vi var så rena och luktade väldigt gott. Då var det dags att fira! Vi firade varandra, oss själva och så småningom firade vi också The ARDventurer 2016. Den individuella vinnaren av den totala tävlingen. Kvällen började i ett whiskylager:

img_4224

img_4235

Och vi fick alla tappa upp en egen flaska med Uigedail från fatet och rakt ner i min flaska. Den kommer ingen att dricka, den ska bara stå och vara ett väldigt speciellt minne på en hylla i mitt kök. (Notera vad rent mitt hår är.)

img_4239

Eller rättare sagt, ingen kommer att dricka mer än de smuttar som jag tog efter att ha fyllt flaskan till bredden. Jag ville ju inte att den skulle explodera i väskan på flyget hem…

img_4237

Det var lite speciellt det här ändå. Uppleverlser som inte så många får göra och jag gjorde det med nio andra som jag redan saknar massor.

Hur som helst, sedan blev det middag.

img_4243

Väldigt glatt. Och väldigt vemodigt att vi skulle skiljas åt.Vi var ganska trötta också, på hotellet väntade en säng också och såna hade vi inte sett på ett bra tag! Chris, Michael, jag och Alexe under middagen.  Men vem var det som vann hela tävlingen nu då!?

IMG_3761

Jo det var min japanske vän KEISHI IWATA från Tokyo som blev The ARDventurer 2016!!! A HUGE congatulation to you Keishi!!

Sedan visade det sig att tävlingen varit väldigt jämn, man brukar inte utse någon tvåa eller trea men det var så jämt mellan ettan och tvåan så därför gratulerades tvåan också. Och det var jag. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är väldigt stolt över det. Jag gjorde verkligen mitt bästa och det räckte långt. En fantastisk känsla. Det var mycket med den här resan som gjorde att jag lärde känna mig själv, mera och bättre. Flummigt, jag vet. Men jag hade liksom tid med allt som ploppade runt i huvudet och i bland tänkte jag inte på något annat än var jag skulle sätta foten nästa steg. Och jag har fått väldigt fina vänner.

Den här resan var The Shit!

To you guys and gals who shared these days with me, I´m an sentimental old git but I really want to say thank you to each and everyone of you for making this a very special experience. Let me know when you´re around. You´ll never get rid of me… moa ha ha haaaa!

Kram, xoxo

/Titti

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *