P R E M I Ä R

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Det har blivit väldigt lite bloggande på sistone. Jag har nästan bara jobbat och jag tänker att det blir tjatigt med en bara mitt jobb. Eller vad tycker du? Hur kul är det att få en inblick och bakom kulisserna koll i min radiovardag? Jag vill gärna veta vad du tycker. Men det blir ju annat också. Fast nu blir det radio! För nu har det nya morgonprogrammet jag jobbat med ett tag nu  äntligen haft premiär. Inget är klart, det tar tid att forma ett program men vi nöter på och det kommer att bli ännu bättre. Att göra morgonprogram på Sveriges Radio är inte som att göra morgonprogram i kommersiell radio. Här finns det fortfarande utrymme för möten och samtal och det är en del av uppdraget som SR har. Att det SKA finnas ett varierat innehåll. Vi lovar spännande möten, knäppa infall, viktiga ämnen som kräver lite fördjupning, vi har massor av musik och vi har väldigt väldigt roligt – tillsammans med dig.

Premiärmorgonen i torsdags. Linnea Henriksson var gäst, vi pratade och hon sjöng sin nya singel Säga Mig. Vilken start! Hon är fantastisk, rolig, varm och smart. Och så gör hon makalöst bra musik. Ville spelade gitarr. Och där längst till vänster har vi honom, Farzad Nouri – min morgonpartner in crime.

Så här såg det ut i studion när jag tassade in tidigt tidigt (här visar klockan 04.59). Min chef Robert överraskade med ballongfest – älskar sånt!

De lyser i mörkret!!!

Fin pepp från en fantastisk kollega, Carolin Björnerhag, den här lappen väntade på studiodörren när jag kom dit tidigt. (Vi jobbade i hop på NRJ nu hör du henne regera i nattprogrammet Vaken. Är du uppe sent eller tidigt så hör du henne i P3 och P4.) Hon är grym. Och en mycket god vän och kollega.

En lyssnare hörde av sig och visade att hon döpt radiokanalen efter mig. Man blir ju helt kär! Tack ”thedenskog”.  (93,8 är frekvensen och annars hör du mig var som helst i hela landet och i hela världen via SRs App – välj P5 eller via SRs web.

Tårta och bubbel efter sändning. Tackar!

Hangaren. Det är vad entrén på Sveriges Radio kallas. Grå betong en masse, och K-märkt, inget får ändras. På gott och ont kan man tycka. Vår studio ligger där framme, precis bakom det lilla caféet till höger. Har du vägarna förbi SR på Gärdet i Stockholm så är det bara att knalla in så sitter vi där i en glasbur, vi blir glada om du kommer in och vinkar. Finns det tid så snackar vi lite!

 

I morgon är det dags igen! Hoppas vi hörs då.

Kram, Titti

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *