Nu är den slut

Titti SchultzFood & Drinks, Health & Lifestyle, LivetLeave a Comment

…bokmässan. Och det känns bra. Det har varit fantastiska dagar, roliga jobb, roliga människor och massor av skratt och fest och härliga möten. Men till slut behöver man vila lite och bara slappa med gamla goda vänner.

Det började med att jag blev bjuden på himla fin middag i går kväll, med placeringskort och allt.

img_5075

img_5073

Lova gjorde placeringskorten och hennes storasyster och mitt gudbarn Tindra kom med glada, positiva och uppmuntrande tillrop…. (Tindra är tonåring nu och en jäkel på fotboll!)

img_5071

Mr Martin styrde köket som en chef. Och det var han också, både med svenskt och engelskt uttal.

img_5070

Anka stod på menyn och den fick en asiatisk touch och jag höll på att äta ihjäl mig. Drömmiddag och sedan kollade vi film, Wild med Reese Witherspoon i huvudrollen. Based on a true story handlar filmen om en kvinna som lämnar sitt liv som strulat till sig ordentligt och börjar vandra genom USA. Sedan sov jag som en stock och det var bra för i morse drog Martin med mig på cirkelträning.

img_5076

Jag fick solen i ögonen… Det är ett gäng grannar i området i Kållered där Pärnilla och Martin bor som ses varje söndagmorgon och kör cirkelträning med tabataintervaller. Det var sjukt skönt och lagom jobbigt.

img_5078

Märkligt, Martin ser knappt svettig ut och jag ser ut som att jag simmat med kläderna på. Han tog förmodligen inte i ordentligt… (Sanningen är att han är i toppform!)

En grym start på söndagen och sedan körde jag mot Stockholm igen, nu väntar möten och planering inför kommande moderatorssuppdrag, bland annat ett i Helsingborg på onsdag. Kul! I trafiken hem hamnade jag bakom den här:

img_5083

???

 

Hoppas att din helg varit fin och att din vecka blir en succé!

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *