Middag

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, Stockholm1 Comment

Häromkvällen lockade Lovisa Sandström och hennes man Hans med sig mig och Erik ut på middag. De behövde inte tjata… Lovisa är ju min PT till vardags men efter alla dessa år har vi blivit vänner, en fantastisk bonus och en himla tur att hon ar en väldigt lyckad äkta man också. (Men att vi numera ses utanför gymmet i bland också gör henne inte mindre sträng när vi tränar.) Vi var på Nosh and Chow.

IMG_0435Lite suddigt, men så är det ju i bland.

IMG_0432

IMG_0440

IMG_0439

IMG_0438Matbilder… Hmm. Det smakar alltid bättre än det ser ut. Råbiff, crabtacos och kronärtskocka och en väldig massa mera. Proppmätt!

IMG_0430

IMG_0431

Det är väldigt blandad inredning men man har lyckats. Allra bäst är nog ändå toaletterna!

I dag tränade jag förresten med Lovisa, möjligen var jag lite okoncentrerad men för första gången någonsin trillade jag av löpbandet. En klassiker, det såg ut precis som det gör på alla de där you tube-klippen man kan titta på. Jag klev glatt upp på ett löpband som var i gång, i 12 km/h. Effektfullt. Nu gjorde jag för en gångs skull inte illa mig, bortsett från svullet knä med imponerande blåmärke och ett litet brännsår från själva bandet som brände loss. En farbror på samma gym höll på att garva läppen av sig, han försökte vara diskret och vända sig bort men alla speglar avslöjade honom. Jag skrattade också en del, när jag förstått att jag överlevt.

I morgon är en annan dag.

/Titti.

 

 

One Comment on “Middag”

  1. Oj, tur du inte skadade dig. Har gjort en liknade grej men jag lyckades på något sätt vända mig i luften och landa på rumpan därefter åka av bandet med benen först i ett snabbt tempo. Dock kastade jag iväg mobilen som jag höll i handen……som klarade sig. Maten ser ju fantastisk ut. Jag älskar Lofsans och Jessicas podcast. Du var väldigt kul att lyssna på, ryck gärna in fler gånger. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *