Mat å vin

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, Stockholm2 Comments

Häromveckan blev jag bjuden till Thomas Holstein, han är vinexpert och vinimportör. Han är också vd för Wine & Friends. Vi spelade in ett avsnitt i en web-tv serie som nu finns att titta på om man vill. Länk hittar du lite längre ner!

Temat var rosé. Det lite extra intressanta är att jag sällan dricker vin och aldrig rosé. Vi hade tema rosé. Men har man en expert i sin närhet verkar det funka annorlunda, Thomas kombinerade mat och annat tilltugg till olika rosésorter och det blev väldigt gott. Miraval som du ser längst fram i bild blev min favorit. Miraval är för övrigt Angelina Jolie och Brad Pitts vingård i Frankrike. Hur blir det med det nu när de skiljer sig kan man fråga sig.

Jag fick blanda lite eget rosé, det blev inte bra. Inte bra alls.

Älskar när mitt öra tittar fram så där…

Underbar bild…. Vi äter dessert. Bland annat doppade vi sura nappar i rosé, en enklare efterrätt och inte dumt alls!

Jag sabrerade med en förskärare, hur det gick ser du i klippet, länk här nedanför. Thomas sabrerade med en…gammal transistorradio. Allt går! Eller…?

LÄNKEN till klippet med mig och Thomas i underbar symbios… Det blev en väldigt rolig kväll!! Jag är gärna med i varje avsnitt… Tack Thomas och alla andra inblandade!

 

Kram och skål! (Och det finns definitivt alkoholfria alternativ.)

/T

 

2 Comments on “Mat å vin”

  1. SnyggtTitti. Gillar ditt öra.Det var askul att ha dig som gäst. Det måste vi göra om snart. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *