#MakeaPromise

Titti SchultzLivetLeave a Comment

I går visade lyxiga Louis Vuitton det halsband och armband man designat och där en stor del av pengen går till Unicefs, FNs barnfonds, arbete i världen, Louis Vuitton for Unicef. Det är viktigt att alla som kan engagerar sig, både i stort och smått. Smyckena är i silver och väldigt fina, de är också ganska dyra men det finns många som har råd med det och det är särskilt bra när de köper dyra vackra saker där en stor del av pengen går till barn som behöver hjälp. Och många vill köpa halsbandet och armbandet, så många att det redan är slutsålt och många har satt upp sig på väntelista. Jag är ju engagerad i Unicef, jag försöker berätta om deras arbete så ofta jag får tillfälle. De riktar sin hjälp till platser där den verkligen behövs NU, plötsligt uppkomna kriser och katastrofer eller kriser som pågått länge, till exempel finns Unicef bland alla de människor som flyr från krig och elände i Syrien. Det är bara ett enda exempel bland väldigt många. Pengarna vi skänker, vare sig vi har feta plånböcker eller tunnare, räcker längre än man tror, här kan du till exempel se vad pengar som vi skänker kan räcka till. I Sverige är Unicefs främsta uppgift att samla in pengar till det arbete som pågår runt om i världen för att ge barn ett drägligt liv och för att deras rättigheter ska efterlevs.

IMG_6658

Jenny Holmberg från Unicef berättar om deras arbete runt om i världen. Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret var kvällens värdinnor. Mellan Jenny och Ebba anar du halsbandet.

IMG_6631

Halsbandet och armbandet. #MakeaPromise.

IMG_6632

Närbild.

IMG_6641

Pinky Promise, vi krokade ringfingrar, trasslade in oss i huvudakten för kvällen, halsbandet, och lovade hjälpa så mycket vi kan. Här är jag och en av mina Marior, Maria Åkrans.

IMG_6637

Jag och Unicefs Jenny Holmberg körde också ett Pinky Promise.

IMG_6657

Maria, Niklas Berglind och jag.

IMG_6646

Emilia, Ebba och undertecknad. En väldigt viktig kväll som också blev väldigt trevlig och rolig. Många härliga människor som gick hem inspirerade att hjälpa och göra det var och en av oss kan. Succé!

Kram, Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *