Läs!

Titti SchultzBooks, Livet, Stockholm6 Comments

I går morse var det dags att prata böcker i Nyhetsmorgon på TV4 igen. Det är alltid väldigt roligt. Jag sitter sedan ganska länge i en bokpanel tillsammans med Martina Montelius och Daniel Sjölin, de är två sköna typer. Man vet aldrig riktigt vad som kommer att hända, mycket stoj. Men framför allt bra böcker. Jag hade med mig den här:

IMG_8676

En sång för Issy Bradley av Carys Bray.

En väldigt fin roman som handlar om en mormonfamilj som drabbas av en tragedi, man förlorar ett barn. Hela familjen hanterar situationen väldigt olika och det beskrivs väldigt fint. Mycket känslor, jag blir arg, glad, ledsen, irriterad och glad igen.

IMG_8684

Plötsligt stod de ute i rekvisitan.

IMG_8679

Det är en väldigt rolig start på dagen att hänga med det här gänget. Tilde de Paula var morgonens programledare, hon är härlig, proffsig och väldigt rolig!

Kram.

6 Comments on “Läs!”

  1. Jag har läst en del från Sekwa och gillat det! Missar aldrig deras monter på bokmässan.
   Tack för komplimangen för toppen, som varit en klänning men jag är inte så klänningsaktig av mig så den kapades i höfthöjd! 🙂
   Kram!

 1. Hej,
  Fick precis din kommentar om min allergiska hund, den hade hamnat i skräpkommentarerna av någon anledning!
  Tack snälla för tipset, vi har varit hos Kerstin. Verkligen fantastiskt duktig och hon fick honom frisk, eller snarare symptomfri, flera år. Fortsatte sedan hos hennes kollega. Tyvärr blev han bara sämre och sämre och tillslut gick det inte mer. 🙁 men vi fick tio fina år tillsammans. Kram!

 2. Hej Titti!

  För ett tag sedan rekommenderade du en bok i nyhetsmorgon som jag tyvärr har glömt namnet på…. Det handlade om en ung tjej som var besatt av sin klasskompis, En dag ser hon att en man också spanar på henne och hon börjar förfölja mannen som hon sen också lär känna, men sen försvinner klasskompisen. Kom du ihåg vad den hette?

  1. Hej Anna!

   Men nu är det helt blankt! Vad konstigt! Är du helt säker på det här? Jag har kollat bakåt men kommer inte på vilken du menat. Hur länge sedan var det här tror du?
   Känner mig nästan knäpp men det klingar inte bekant alls.
   /Titti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *