Kära dagbok…

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Det blir nog lite den känslan på det här inlägget, det har varit lite av allt möjligt i går och i dag.

I går tränade jag och sedan var det äntligen dags att fixa håret. Min egen vanliga frissa har fått en liten dotter och är förståeligt nog mammaledig. För min frisyr har det varit förödande, utväxten var lååång. Min egen frissa (egentligen är hon hårstylist värsting expert och gör coola hår och sminkjobb än här och än där världen över men vi har enats om att jag kan kalla henne frissa) tipsade om en kollega. Kollegan var väldig upptagen hon med. När vi äntligen hittade en tid vi båda kunde så var det i går kväll och då hade det gått nästan tre månader sedan mitt hår fick kärlek senast. Ja jisses vad jag såg ut. Men nu är allt bra igen, puh. Jag blev toksnygg. Det har jag dock ingen bild på för det fanns en hund i salongen och då glömmer jag allt annat.

IMG_4966 Det här är Kenzo, han tillbringade mycket tid i mitt knä, han fattade snabbt att han fullkomligt ägde mig.

På jobbet var det en vanlig dag i går, vi hade surströmmingsrace i Rålambshovsparken. Inga konstigheter. På lördag är det dags för Color Run i Stockholm, en halvmils löpning i vita kläder och folk häller färg på dig. Min kollega Ola genomförde en annan variant som min kollega Roger uppfunnit, ett race där man springer och får surströmming kastad på sig. Och kokt spagetti, ägg och mjöl. Lite färg också faktiskt. Ola tävlade mot vår lyssnare Micke, som vann. Han får biljetter till Summerburst. Vi väckte viss uppmärksamhet i parken. Och måsarna älskade oss…

IMG_4956Ola innan racet. Visst ser han härligt självklar ut i sin look!? Hans enda kommentar var (som du kanske sett på mitt instagram) ”Jag gillar verkligen inte Convereskor, jag känner mig låg”, men i övrigt var det inga problem alltså.

IMG_4940Ola och lyssnaren Micke laddar upp.

IMG_4941

 

IMG_4945Efter racet. Ola stank verkligen!!! Fr v: Roger, jag, Ola, Jocke i Hörnet i rejäla skor och programassistent Carolin. Bra gäng.

Och i dag, kära dagbok, har jag också varit hos min kiropraktor. Hon heter Agnes och är så jäkla bra. Nu är jag två centimeter längre och det är härligt. På vägen hem köpte jag en tröja och så var det dags för det här igen:

IMG_4996Just det, naglarna fick en omgång igen. Jag valde en lite diskretare variant än de senaste gångerna. Var less på tok. Ville ha vanliga tråkiga naglar och är mycket nöjd.

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *