Jobbar på

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Dags igen för en liten jobbresumé. Och det har varit minst sagt varierande dagar!

Mattias Klum är en alldeles fantastiskt förträffligt trevlig människa och en av världens mest välkända och välrenommerade naturfotografer. Nu har han börjat arbeta tillsammans med konstnären Iris Alexandrov. De är också väldigt kära i varandra och ska gifta sig innan året är slut. De har mycket på gång, det kan du kolla in här om du vill.

Min kollega Lasse Persson, sportorakel och väldigt väldigt rolig. Och snäll. Här skulle han i väg och testa ridning, man tar den hjälm man har…!

Kaah är tillbaka!!! Ny singel, Jungle – bra grejer! Jag har alltid gillat hans musik. Visste dock inte att han är så lång. Har alla människor börjat växa eller är det jag som stadigt krymper? Känns lite tidigt kan jag tycka…

Ola Wenström. Bra, proffsig, snäll, rolig och älskar radio. Han kan massor om sport, han och Farzad pratade fotboll på längden och bredden och de njöt varje sekund, jag höll god min och ställde de intressanta följdfrågorna…

Ann Söderlund. Underbar. Det går inte att sätta någon titel på henne längre, hon kan och gör allt. Poddar, Djävulsdansen i olika former, skådespelar och är vikarie. Min vikarie, på tisdag – då är jag ute på vift och Ann hoppar in. Hatar att jag missar det… 🙂

Att jobba på Sveriges Radio är en väldigt spännande resa, så här såg det ut utanför vårt studiofönster härom morgonen. Radiosymfonikerna bjöd på en liten stråktrio, mycket Bach. Gratis fika där bakom publiken också. Otroligt fint.

Min kollega Sebastian, han sköter våra sociala medier. Om någon här i världen kan beskrivas som ljuvlig så är det han. Väldigt underfundig, blygsam och en av mycket få som klär i mustasch. Han fyllde år OCH hade förlovat sig med sin Charlotta – det firades med en glass.

P4 och P5 har möte. Det ser inte ut att vara så intressant, men det var det. Innovation stod på schemat.

Mitt gäng, varje morgon. Farzad och Ann (som gör våra nyheter), saknas gör Sebastian och Louise som är producent. Troligen den bästa i hela världen!

Claes Carlsson är Slottsmästare och hovflorist. Han har gjort alla kungliga brudbuketter på sistone, alla nobelmiddagsbordsblomdekorationer (jag tror att det är ett ord) och han smyckar de kungliga slotten runt Stockholm, Drottningholm, lite Haga och det i city. Han var väldigt proffsig, läckte inte en endaste liten detalj om kungafamiljen trots att vi verkligen försökte få ur honom något vi inte hört tidigare, men vi förstod att samarbetet är gott och delar av den kungliga familjen uppskattar hans jobb extra mycket och intresserar sig. Gott så.

Här är han igen! Lasse Persson på Sporten. Han var så glad att han blev varm och fick ta av sig en tröja, sedan blev han ännu gladare och tog av sig en tröja till! Sedan hade han inga fler tröjor på sig…

Artisten Allaywan, kanske såg du honom i Melodifestivalen. Nu har han ny musik ute och vi hann prata om den och så tog allt en märklig sväng genom evolutionen och dinousarierna bland annat. Vi är kanske inte helt överens. Livemusik blev det också.

En morgonprogramledares bästa frukost. Går snabbt att äta och mättar länge. Farzad hatar äggätandet, han tycker att det luktar illa och är rädd att gästerna ska tro att det är han som luktar… Jag mumsar vidare.

I morgon är det dags för radio igen, 05.59 drar vi igång och gästas av Mia Törnblom och Frida Nordstrand (hon som just nu ses i tv när hon reser runt i USA med kocken Johan Jureskog och testar burgare).

Var gärna med oss. Kram!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *