Jacka?

Titti SchultzLivet, ShoppingLeave a Comment

Nu har jag börjat med strumpor men jag trampade runt med nakna vrister fram till bara häromdagen. När strumporna åkte på åkte också den varma jackan på. Min nya vinterjacka kommer från Röhnisch. Kanske vet du att jag alltid tränar i  deras kläder som jag är så väldigt nöjd med, sköna och snygga. Nu blev det en vinterjacka också och den är som att linda in sig i en varm filt. Jag gillar att den är smidig, jag tycker ofta att det känns som att man klätt på sig ett skåp när man tar på sig vinterjackan första gången för säsongen, men den här jackan är inte ute och går med mig utan det är jag som är ute och går med den. Smidig.

Skulle det möjligen vara så att du letar ny jacka, kanske gillar du den du ser på mig? Då är det väldigt roligt att jag fått möjligheten att erbjuda dig 20% på Röhnisch alla outerwear/jackor. Handla på nätet och använd den här koden när du ska betala: JH6YW53 .

img_6069

Min jacka heter Bootis Parka. Jag valde mellan den och den HÄR, de är mina favoriter!

img_6071

Den ser mer lila ut än vad den är i verkligheten, den är blå med lite grått i tycker jag.

img_6083

img_6093

Poserar här och poserar där.

In på Röhnisch och slå till på en ny jacka, 20% rabatt med kod: JH6YW53 .

 

Kram, Titti

 

(Jepp, det här är förstås ett samarbete med Röhnisch som jag väljer att göra eftersom jag bara har bra erfarenheter av deras produkter, det är ett svenskt företag och varenda en jag träffat som jobbar där är väldigt proffsiga och trevliga. Annars är det ju inte ofta jag gör såna här samarbeten även om jag gärna tipsar då och då om märken, saker och kläder som jag gillar och tror på men det är kul att kunna göra ett samarbete och få erbjuda en rabatt till dig!)

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *