Good Morning from Chipping Campden

Titti SchultzFamilj, Food & Drinks, Livet, TravelLeave a Comment

Det där är utsikten från mitt sovrumsfönster denna lördag morgon. I går vid den här tiden stod jag i en radiostudio i Stockholm, älskar att jag på bara några timmar i stället hamnade på den engelska landsbygden i går! Det här blir en helg med det bästa från två världar, den engelska landsbygden OCH London. Häng med! Vi flög till London, tog ett tåg från Paddington Station och klev av i Moreton-in-Marsh som är en bedårande by!! Därifrån tog vi en taxi i en kvart till Cotswolds superstar, Chipping Campden! Jag blir nästan full i skratt av att det är precis som på tv! Mysigt och pittoreskt, inte likt något vi har hemma (tycker jag), gulliga människor, nästan alla har en liten hund och samtidigt finns det något mystiskt med de små vackra gatorna. Hittills har jag dock inte dragits in något skumt mordfall.

På Campden High Street.

Morgonens frukost på vårt hotell, Cotswold House and Spa. Tapeterna. Älskar tapeterna!

Det här har varit hemma men senare i dag drar vi vidare till London så vi får oss en liten dos av den fantastiska platsen också.

Innan vi tar tåget tillbaka till London ska vi ta oss en närmare titt på Chipping Campden. Du får alla detaljer här förstås. När jag varit i England tidigare har många gillat mina tips och länkar, det kommer att komma mer konkreta såna saker om en dag eller två, jag sparar lite genom att göra det lite senare, nu vill jag förstås lägga all tid jag kan på att se mig omkring. Njut av mysiga bilder så länge!

Cherioooooo!

/Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *