Frukost

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

Den här veckan har jag gjort hemliga saker. Ja, det är väl det jag kan säga om det. Det är ju många branscher där man ligger lågt med vad man planerar, i min gör man det im absurdum. Men man känner sig himla viktig! Den här veckan peakar jag och har tre hemligheter! Vilken grej. Jag berättar förstås och som alltid så snart jag kan men kvarnarna har ingen brådska när de maler. Om det ens blir något i slutänden. Media…

Veckan började med ett himla trevligt frukostmöte på Greasy Spoon på Södermalm (Tjärhovsgatan), där har jag inte varit tidigare trots att det ligger runt hörnet från där jag bor. Jag fick sällskap av en himla trevlig människa och vi bestämde oss för att ta tag i en idé som är hens från början och nu är vi båda med på det tåget och nu tror jag att vi kan kalla det ”vårt”. Blir det här så bra som jag tror så blir det skitbra.

Helt ohemligt är i alla fall Greasy Spoon, ett himla bra och brittiskt ställe som funkar alla möjliga tider på dygnet. Men jag tycker att det var särskilt bra för frukost. Aningen för svagt kaffe, möjligen.

img_5934

img_5933

img_5932

img_5936

En aningen… annorlunda tapet med Londontema.

img_5935

img_5929

Älskar Södra Bergens Balalaikor, de håller till vägg i vägg med Greasy Spoon. En gång på en en radiokanal där jag jobbade hade vi dem som gäster. De är många, 28 personer med instrument om jag minns rätt. Radiohistoria!

 

/Titti

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *