En kvarts miljon

Titti SchultzLivet3 Comments

I dag är det ett år och en dag sedan jag och min kollega Roger Nordin vann 250 000 kronor i Postkodlotteriet. Vi tävlade till förmån för Operation Smile som reser världen runt och opererar, främst, barn och unga som har gomspalt. På många platser i världen är det en stor skam att födas så och att sedan tvingas se ut så resten av livet för att det inte finns någon hjälp att få eller så kostar det för mycket, gör att man blir ensam och utstött. Det är en förhållandevis enkel operation som förändrar livet för människor. Fantastiskt!

IMG_4420

Om jag haft mössa på mig hela dagen? Ja, det skulle man kunna tro… Vad gör väl det när man under stor vånda får i hop 250 loppor!

IMG_4428

Om jag var lite nervös? Ja, det var jag. Prestationsångesten hade kickat in. Men strunt i det, visst är han fin Rickard Sjöberg. Lång. Och trevlig.

Det var en väldigt spännande dag och en väldigt rolig dag. IMG_4503Vi klarade oss så bra att vi fick vara med i flera program, därav klädbytet du ser här till höger. Jag hörde en gång någon (ett pucko) säga att tjejer inte ska skratta högt. Jag kan väl säga att jag inte håller med… Det är till och med lite av en specialgren för mig, är det roligt så är det roligt. Och det var det vid det här tillfället:

 

Det blev en #tbs, Throw Back Sunday.

/Titti.

3 Comments on “En kvarts miljon”

  1. Det var den bästa TBS jag skulle kunna tänka mig! Så mycket de pengarna har hjälp de senaste 13månaderna, verkligen något värt att reflektera över. Cheers, Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *