En bättre torsdag

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

Jag törs nästan inte ropa hej men nu är jag i alla fall nästan frisk. En seg och rejäl förkylning har förstört mina dagar i flera veckor. Jag har jobbat och sedan har jag bara åkt hem och däckat. Allt roligt har fått ställas in. I dag var det dags för något roligt igen, lunch med Maria.

IMG_4442

IMG_4443

Vi slog till på Wienercaféet på Biblioteksgatan. Det var ingen större rusning (det är det ofta annars) och det passade oss bra för då kunde vi sitta länge.

IMG_4445

Marias fisksoppa. Jag åt paj men den var inte fotogenique…

IMG_4446

Jag har blivit utmanad att inte äta något godis under februari. Vidrigt är det. Eller i alla fall väldigt tråkigt. Jag älskar ju mina chokladbitar här och där och mest hela tiden men jag har svårt att stå emot en utmaning. Skulle inte jag kunna avstå godis i en månad!!?? Nu har det gått fyra dagar på den här månaden och det är outhärdligt tråkigt. Godiset jag inte ska äta enligt utmaningen är choklad, smågodis och allt sånt. Choklad är svårast att avstå. Jag hade alltså kunnat äta en hel tårta i dag. Men det gjorde jag inte.

IMG_4447

Däremot slank det ner ett litet bakverk, ett sånt där nästan längst till vänster i bild. Med rosa lock och botten, björnbär (nyttigt), lite chokladkräm och en klick grädde. Mycket gott.

Mätta och belåtna smet vi in i några butiker, det är livsfarligt att gå och kolla butiker med Maria. i bland spårar det ur. I dag klarade jag mig hyfsat, en väska och en blus på rea. Och ett par skor. Som inte var på rea… Du ska få se dem men inte oväntat är de svarta!

Men titta här vem som är på besök igen!  Sallyyyyyyy!!

IMG_4453

Hon är så fin och så rolig, glad, lite blyg, mysig och härlig. Jag låtsas som vanligt att hon är min tills jag måste lämna tillbaka henne.

Kram Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *