Det roligaste som finns

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Jag älskar att jobba, jag har lyxen att kunna försörja mig på sånt som jag tycker är väldigt väldigt roligt. Den här veckan har jag nästan bara jobbat, det har inte hunnits med så mycket andra roligheter. Det har varit radio på morgnarna och lite annat ditt och datt på kvällarna. Här kommer lite bilder från veckan.

Här ovanför ser du förstås Lilla Namo. Jag blev väldigt impad av henne. Klok och välformulerad, rolig och inkännande. Och cool. Hon rappar och hon är ingenjör och jobbar på Stadsbyggnadskontoret i Stockholm.

Anna Mannheimer! Vilken människa! Hon är rolig, jag skrattar mig till träningsvärk när hon är i närheten, smart, vass och många reflektioner och stora tankar. Den här morgonen pratade vi om Döden för det handlar Annas och hennes man Peter Apelgrens föreställning om. Vi pratade också, lite oväntat om rymden och anal probing (rymdvarelser utför tydligen ofta sina provtagningar på bortrövade människor i rektum). Vi stannade också en lång stund vid den smash and grab som drabbade Chanelbutiken i Stockholm i måndags. Anna missade hela dramatiken, trots att hon passerade med taxi…

Kolla! Daniel Espinosa, stockholmaren som numera regisserar filmer i Hollywood. Han slog igenom med Snabba Cash och nu har hans film Life premiär. Där hittar man Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal och Rebecka Ferguson i rollistan. Det är coolt och väldigt roligt när det går bra för svenskar i världen. (Skvaller: Rebecka Ferguson är inte ihop med Tom Cruise och Ryan Reynolds är väldigt trevlig och kul.)

Ballongerna var för att Daniel fyllde 40 i veckan. Nu sätter han tänderna i det gamla klassiska verket Utvandrarna. Det ska bli väldigt roligt att se! Jobbet är redan igång.

Glatt!

Nour el Refai. (Det här är inte en särskilt bra bild, Nour var avsevärt piggare än vad vi ser här. Men det är den bild jag har.) Ännu en kvinna som är rolig, snabb, smart och begåvad. Hon älskar också katter, hon har två, hon älskar whisky, sin balkong och jakt.

Familjebild. Det här är Daniel Hallberg, han är en återkommande kompis i programmet. Han jobbar i vanliga fall på reklambyrå och hos oss kommer han med olika spaningar. I dag pratade vi om hyfs på gymmet. Bland annat. Daniel har väldigt bra hår också, jag kan tydligen inte slita blicken från det!

Hej hej från studion.

På måndag gör vi det igen! 05.59 drar vi igång, 93,3 i Stockholm med omnejd men i övrigt hörs vi i varje app och i varje dator. www.sr.se/p5sthlm

Ha en fin helg!

Kram, Titti.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *