Det här med motion

Titti SchultzLivetLeave a Comment

 

Många tränar för att bli snygga. Det gör inte jag. Och jag är definitivt inte snygg på gymmet. Jag tränar för att bli och vara stark. Jag gillar att orka. Orka gå eller springa en bra bit och jag vill kunna kånka runt på en massa saker. Slänga in min egen resväska i bakluckan och så. Jag vill att kroppen ska hålla i hop länge också. I dag var det dags igen, jag tränar med min PT sedan flera år, Lovisa Lofsan Sandström, hon är fantastisk. Hon ser snäll ut men är väldigt sträng. Det behövs med mig som i bland ”känner efter” lite för mycket. Vi ses två gånger i veckan och just nu vet jag inte hur det skulle gå utan henne. Jag dras med sviterna efter ett svårt armbrott strax innan jul och det kommer att hänga med länge innan armen är så bra som den kan bli. Ledband, ligament och sånt är fortfarande riktigt risiga. Jag får inte och kan inte lyfta nästan något alls. Det gör mig tokig! Tålamod är lite av en bristvara, i alla fall när det gäller läkningsprocesser… Lofsan är väldigt kreativ i att hitta lösningar som funkar för mig trots armen och min vänstra arm är starkare än någonsin! I morgon kommer jag att ha träningsvärk i magen…

IMG_1828

Jag tränar på Rosa Skrot och det är roligt att kunna matcha inredningen tycker jag… Folk tittar lite, de tror nog att jag kanske ska dö på fläcken! 

IMG_1829

Roliga detaljer i inredningen på mitt gym. 

Jag struntar egentligen i vad andra gör för att hålla sig i form eller varför de tränar. Och det där med att bli snygg av att träna kan ju komma som en trevlig bonus men det kan inte vara moroten för mig. Undrar vad det var som var moroten för Ingemar Stenmark som tittar fram här ovanför? Gullig är han i alla fall och jag tror att han vinner Let´s Dance.

(Jag har duschat nu.)

/Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *