Det är väldigt lugnt nu

Titti SchultzBooks, Garden, Livet2 Comments

Vi gör inte mycket alls. Jobbar i trädgården, badar, spikar lite, badar, grillar. Och så läser jag mycket (bokmässan är inte jättelångt borta och där har jag ett par uppdrag som kräver förberedelser). Ungefär så ser det ut. Jag klagar inte! Detta kommer nu att presenteras i bilder…

Det blev citroner på citronträdet i år också. Jag ger det lite vatten i bland, det är allt och det verkar funka. Vi snittar på två citroner om året. De smakar – citron. Ännu så länge är de mer gröna en gula men det börjar lossna.

IMG_2319

Eko!!

IMG_2323

Det finns tid att färgmatcha frukosten. Boken var väldigt rolig, lättläst men med oväntade vändningar, jag skrattade högt och blev lite tårögd; Who´s That Girl av Mahiri McFarlane (som är en av författarna jag intervjuar på bokmässan i september. Ses vi där?).

IMG_2332

Att läsa i fullkomligt magiskt väder kräver att jag dubblar!

IMG_2300

Middag med det bästa av grannar.

IMG_2321

Har jag sagt att badbryggan kom i i år också!? Den är helt ny. Succé med stegen, nu kommer inte bara bajsande sjöfåglar upp på den. Klart bra.

IMG_2401

Försöker träna lite nästan varje dag. Jag sa; lite!

IMG_2357

Hundvaktar Herman och Tage. Salt n´Pepa.

IMG_2346

IMG_2383

Brygghäng.

IMG_2368

IMG_2367

IMG_2364

Gör mig ingen brådska härifrån. Det blir mer dramatik och action vad det lider, vardag kallas det och den ser spännande ut…

Kram, Titti

 

 

 

 

2 Comments on “Det är väldigt lugnt nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *