Blandad radio

Titti SchultzLivet, Stockholm1 Comment

Nu har det gått en månad sedan jag började jobba på Sveriges Radio och vi har sänt morgonprogrammet på P5 Morgon i nästan fyra veckor, jag och min morgonkollega Farzad. Här kommer lite blandade bilder från de här veckorna.

Så är det, dagens första kaffe är den bästa. Och 05.59 brakar det loss, måndag till fredag. Lyssnar du i Stockholm med omnejd hittar du oss på 98,3 men vi är där du är via webb och app. Sveriges Radio.se eller SRs app i android eller smartphones.

Det här är Louise (mitt i en tugga), hon är vår producent. En underbar människa, rolig och grym på sitt jobb. Lyx. En bra grej med alla möten på Sveriges Radio är att man ofta ser till att det finns bullar. Lyx! Det också.

Vi är flera i studion som äter ägg till frukost, alla utom Farzad faktiskt. Farzad håller på att bli galen på ägglukten…

Vår studio blir mysigare och mysigare, allt mer som ett vardagsrum. Nu har vi fått rejäla sammetsgardiner också. Och vi har en kaffebryggare som låter ganska mycket.

Plötsligt en dag svängde jag av i en korridor där jag inte varit förr och jag blev hyfsat förvånad när jag hittade ett bibliotek!

Erik Hassle är en av mina favoriter. Så där så det nästan blir löjligt när vi ses, gillar hans musik mycket. Och han är väldigt trevlig.

Hyfsat nöjd programledare.

Och så mera kaffe.

Om du slår på din radio eller kopplar på din app NU, då är jag där. P5, sr.se, där är jag. 05.59 startade vi och vi håller på till 0945. Varje vardag. Jag blir glad om du lyssnar och du får gärna höra av dig och säga vad du tycker. Här, på insta (@tittischultz) eller via titti.schultz@sr.se

Vi HÖRS… 😉

Kram, Titti

 

 

 

One Comment on “Blandad radio”

  1. Vad roligt! Ska absolut lyssna!
    Och ägg? Bästa frukosten ju. Är ju i princip som banan, med skal och allt. Jag brukar kalla det för kött-frukt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *