Är det att jobba det här?

Titti SchultzLivetLeave a Comment

I går var det säsongsstart för bokpanelen i TV4. Jag, Daniel Sjölin och Martina Montelius är tillbaka efter sommaruppehållet och berättar om böcker som vi gillat att läsa och som vi hoppas att andra ska tycka om. I går var Jessica Almenäs programledare, hon är skön.

IMG_7955Här pågår någon form av uppvärmning.

IMG_7954

IMG_7952Jessica pratar med Darin som hade små tofflor på sig. Jag gillar Darin.

IMG_7953Sebastien Boudet kan baka och han kan laga mat. Den här morgonen tog han sig an kycklingar. Han är en riktig personlighet, yvig och fransk – grym kombo.

IMG_7950Greenroom, här hänger man precis innan man knallar in i studion. Här serveras frukost, trissvinnare, tv-stjärnor och artister blandas och det stretchas. Alltid roliga och oväntade möten här. En gång var det fullt av papegojor i det här rummet. Roligt.

IMG_7958Pia Parnevik var söndagsgäst, hon gör succé i Parneviks med sin man golfaren Jesper Parnevik. De får svenska kändisar på besök och hemma hos Parneviks i Jupiter Florida och det gör de så bra så senare på kvällen plockade Mia hem två Kristallen för sina tv-insatser! Kul, hon kändes väldigt mysig. Och här är boken jag tycker att du ska läsa. Bra personporträtt, ett brev i huvudrollen (!!) och liv som vävs i hop på ett ganska oväntat sätt…

IMG_7961Förra veckan var det jobb ända in i kaklet. Nu är det ny vecka och det blir lite mer glamour..! Återkommer på den punkten!

Hoppas du får en bra vecka.

Kram, Titti.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *