MorgonTV

Titti SchultzBooks, Stockholm2 Comments

Jag tillbringar påsken ute på landet, allt går i maklig takt men i morse ökade jag lite och pep in till stan för att prata böcker i Nyhetsmorgon på TV4. Jag och superstjärneförfattaren Emelie Schepp tipsade om böcker på krim-tema. Emelie hade gjort läxan, själv lyckades jag få med mig en bok med tydligt kriminaltema, de andra var kanske inte lika tydliga på det temat men de är alla väldigt fyllda av gåtor, frågetecken och överraskningar.

Emelie och jag tillsammans med morgonens programledare, Soraya Lavasani – hon är en himla härlig person. Och om 8 veckor blir hon mamma för första gången. Väldigt roligt! Här ser du mina böcker också, Ett Vakande Öga av Fredrik T Olsson, Lisa Jewells Jag Fann Dig och Order Från Berlin av Simon Tolkien, det är den sistnämnda som är en kriminalroman på klassiskt manér, den utspelar sig i London under andra världskriget. Vill du se hela tipsklippet med våra beskrivningar så hittar du det på TV4 Play! Här nedan har Emelie listat sina böcker och de verkade sjukt bra alla tre men särskilt nyfiken blev jag på Ghost Man och Tystnadesn Gåta.

Vems hand? Oklart. Fantastiskt vackert vårblomster i studion!

En väldigt bra start på dagen och väldigt kul att träffa Emelie Schepp!! Hoppas du fått inspiration till något i läsväg att sätta tänderna i.

 

Önskar dig en riktigt skön, god, mysig och härlig påsk.

Kram, Titti

 

2 Comments on “MorgonTV”

 1. Märktes inte alls att du inte gjort läxan. Du hade ju koll på innehållet i böckerna. Själv hade jag gått på omslagen…o därför jobbar jag på soptipp o inte med böcker i TV… Förresten, på tal om jobb, knyck gärna tillbaks din stol i morron zoo så allt kan bli så där bra som förr igen 😉

  1. Hej,
   Jodå, jag hade läst böckerna men det var kanske inte några krim-böcker. Inte alla tre i alla fall, det var så jag menade.
   Att du jobbar på soptipp känns viktigare än att prata böcker på tv!!! Jag tycker att du ska vara stolt över det!
   Jag hoppas att du kanske vill lyssna på mig på Sveriges Radio och P5 i stället, jag sänder varje vardagsmorgon där och du kan lyssna på 93,8 i Stockholm med omnejd eller via SRs web eller SRs app.
   Bästa bästa!
   /Titti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *