Sundsvall

Titti SchultzVardagLeave a Comment

Den här utsikten bjuds jag på från mitt hotellrum i Sundsvall. Klart och kallt väder. Här är det vinter och det gillar jag. Nu varnas det för att det värsta vinterovädret är på väg också. Jag gillar oväder men jag är beroende av tåg i dag och i morgon så det blir intressant…

Jag jobbade här i Sundsvall igår tillsammans med mina kompisar Eric Thyrell, Torkild Sköld och Jesper Caron. De levererar unika koncentrerade föreläsningar om kommunikation och ledarskap, jag är deras moderator, den röda tråden. Det är väldigt roliga kvällar! Massor med insikter, handfasta tips och massor av humor. Inget flum, jag gillar inte flum. Raka rör ska det vara.

Lugnet före stormen, Erik, Torkild och jag.

Hej Sundsvall!

Tack för bilden Ulrika.

Livet i loge.

Det kanske ser konstigt ut men det är inget konstigt alls. Nya jeans på Torkild och den där plastflärpen från lappen på backfickan satt kvar, vi hade ingen sax. Som sagt, inget konstigt alls. Man hjälps år.

Södra Berget i Sundsvall, makalös utsikt.

Att träna på morgonen är en lyx på en vardagsmorgon för mig. När jag gör såna här uppdrag där det inte går att ta mig hem till Stockholm så är jag ledig från radion. Det är inte helt lyckat men man kan inte vara på två ställen samtidigt som bekant. Jag har det bra, jag har två jobb som jag älskar!

Nu sicker jag vidare till Östersund, där gör vi samma sak ikväll som vi gjorde i Sundsvall i går. Det verkar finnas några biljetter kvar om du vill göra oss sällskap.

Kram!
/Titti

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *