Gemenskap och glädje!

Titti SchultzVardagLeave a Comment

I går kväll jobbade jag i Sundsvall men det var inte självklart. Precis när jag landade i Sundsvall i går hade dådet i Stockholm just inträffat. I Sundsvall var det dags för en kväll med en av Sveriges främsta artister, Lasse Berghagen, han spelar och sjunger, jag intervjuar och snickesnackar. En Meet and Greet på samma vis som jag gjort flera gånger tidigare med flera både svenska och utländska artister. Efter det fruktansvärda som hänt i Stockholm var det inte längre självklart att vi skull genomföra kvällen, det påverkade oss alla. Ulrika Westin, som är hotelldirektör och hjärnan bakom de här fantastiska kvällarna, Lasse Berghagen och jag pratade om hur vi ville göra och vi var rörande överens om att kvällen skulle genomföras precis som planerat. De eller dem som ligger bakom dådet i Stockholm vill skapa kaos, oreda och rädsla i våra liv. De vill försöka styra oss. Det var Ulrika, Lasse och jag överens om att det skulle de inte få lyckas med.

När kvällen tog sin början, alla som hade bokat kom, ingen valde att stanna hemma, så förklarade jag hur vi hade tänkt inför kvällen och att ingen ska få skrämma oss eller styra oss, det möttes av spontana applåder! Sedan blev det en alldeles fantastisk kväll den här gången också. Varmt, vackert och väldigt roligt. Lasse Berghagen är så jäkla rolig! En otrolig tajming och underfundighet. Och när lyssnade du igenom hans låtar senast, så många hits och så mycket vacker musik och kloka texter. Ännu en drömkväll på drömjobbet!

Bästa känslan, bytet från det till höger till det till vänster.

Tack för en himla härlig kväll Ulrika och stort tack till Lasse för ett minne för livet! Lite extra mycket tack också till publiken i Sundsvall, ännu än gång levererade ni och är alltid en viktig del som gör att de här kvällarna blir så unika och alldeles alldeles fantastiska. Just igår bar ni oss två stockholmare lite extra…

 

Fortsätt att ta hand om varandra !

Kram, Titti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *