Eskilstuna

Titti SchultzVardagLeave a Comment

I veckan som gick var det dags för Tre Talande Vänner  och mig att slå till igen. De är tre flitigt anlitade föreläsare och jag är moderator för kvällen. Ledarskap, kommunikation och humörträning är sånt de är experter på. Egentligen är vi Fyra Talande Vänner kan man konstatera.

Innan det var dags för jobb tog jag mig en promenad och en kaffe på stan. Här står jag framför Stadshuset på Fristadstorget,

De har ett väldigt fräsigt konstverk. En utdragen droppe tänkte jag innan en hjälpsam kvinna upplyste om att det är en knappnål, Pinpoint heter konstverket, men lite förvirrande är det att spetsen är uppåt. Kan vara farligt också.

Ja, jag snurrade runt den här nålen ett tag…

De här två kompisarna var på väg ut från Åhléns. Där köpte jag en lampskärm – som väl hemma visade sig vara helt fel.

Promenerade vidare till Rademachersmedjorna. Vacker och gammal plats med anor. Här levde människor på 1600-talet.

Plötsligt revs en gammal sporthall, jag och en äldre man följde det med stort intresse.

Tillbaka till teatern.

Där satt jag med rosiga kinder och röda öron i det som var kvällens loge. Rosig och rödörad betyder att jag har ångan uppe!

En lyckad kväll!

Nästa gång vi kör en sån här kväll är i Stockholm. På tisdag. Kom om du kan och vill. (Det känns lite extra pirrigt med Stockholm, man är aldrig profet i sin egen hemstad heter det ju. Profet behöver jag inte vara, men jag vill gärna var bra som attan. Men det vill jag ju å andra sidan alltid. Jag låtsas att jag är i Flen eller så.)

Läs mer om kvällen i Stockholm här.

Kram, Titti

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *