Walk for Mike, knock for Bernie

Titti SchultzUSA

Intensivt, det är ett bra ord för den här dagen och hur det kommer att vara alla dagar här. Roligt och intressant är två andra ord som funkar fint. Först drog vi i väg och pratade med människor som röstar på Mike Blomberg och som gör volontärarbete i hans kampanj.

Kolla noga, kisa lite. Känner du igen honom? Han har varit med i Law and Order bland annat. Nu vill Sam Waterston att Mike Bloomberg blir USAs nästa president. Vi pratade om det han och jag, det hör du i P4 Extra på tisdag.

Sedan åkte vi till Bernies gäng, de vi skulle träffa kom inte, den walken och knocken för Bernie blev inte vad det var tänkt. Vi tar nya tag i morgon med dem.

Downtown Austin.

Vi kollade The Texas Capitol. Här sitter delstatskongressen. Här har Texas guvernör sitt kontor. Här finns the Supreme Court Courtroom. Och offentliga toaletter som var fräscha.

Min kollega Martin.

De måste putsa golvet som galningar!

Rotundan. Och förstås en stjärna i The Lone Star State.

Stor, större, störst. Alltså, en helt otroligt jättestor enorm flagga.

Med klipp i steget. Raska kliv. Vi hamnade på Walmart. Jag tycker att det är väldigt roligt med mataffärer utomlands. Tur att min kollega Martin inte är lika road, annars hade jag varit kvar där ännu.

Skönt med lite olika att välja på.

Hmm.

 

Bästa!

/Titti