Titta på TV

Titti SchultzTV

Är du ett Eurovsionfan?? Lite ledsen att det inte blev någon internationell musiktävling i år? Misströsta inte! Vi gör det bästa av situationen, eller vi och vi, SVT1 har lagt många strån i kors. I kväll kl 21.00 kan du se mig, Farao Groth och ett gäng andra kolla alla bidrag och kommentera. Vi tittar på tv på tv helt enkelt! Låter ju knäppt men jag tror att det blir kul. Och knäppt. Jag är ju inget jättefan men det är Farao, jag vill gärna säga att vi kompletterar varandra.

Det blev en hel del omtumlande och gripande ögonblick…

Allt spelades in mot en greenscreen, det betyder att vi kan klippas in i vilken bakgrund som helst, det blir intressant att se i kväll var vi hamnar.

Det här spelades in på den tiden då man fortfarande kunde vara ganska nära varandra. Det var också på den tiden man fick proffshjälp med hår och smink.

Jag har skrivit det tidigare men det tål att upprepas, den dagen vi bli upptäckta och någon förstår storheten och ger oss en talkshow, då blir det här vår pressbild.

Att hänga med Farao är fantastiskt. han är rolig, högljudd, förvirrad och helt galen, en loose cannon. Men framför allt är han snäll, varm och klok.

Kolla i kväll vet jag! SVT1 kl 21. Ta med chips.

 

/Titti