London i söndags

Titti SchultzResor, TravelLeave a Comment

Det var en himla härlig helg förra helgen. Vi flög ju till London i fredags men tåg direkt ett tåg därifrån, till Moreton-in-Marsh. Det är en liten by i Cotswolds, men vi nöjde oss inte där utan tog taxi i en kvart till Chipping Campden. Där tillbringade vi kvällen och en stor del av lördagen innan vi tåg tåget tillbaka till London och var där på lördagskvällen och hela söndagen. Låter det bökigt? Inte alls faktiskt. Smidigt och inte särskilt dyrt att åka tåg. Jag har varit i London många gånger och kommer att åka dit många gånger till och även om jag älskar staden så är det härligt att fylla på med andra platser och det finns ju nästan löjligt många helt unika platser i Storbritannien. Här är i alla fall lite bilder från vårt dygn i London.

Kramar ur det sista på hotellrummet, jag verkar titta på något mycket fängslande. Så här har för övrigt Sandra Bullock, Renee Zellweger, The Kardashians, Harrison Ford och Russell Crowe också legat och degat. De har också bott här. Eventuellt på någon av våningarna ovanför mig, där är sviterna nämligen.

Marble Arch.

En helt otrolig staty vid Marble Arch, hästhuvudet är enormt!!! (Har inget med maffian att göra…)

Jag som är så blödig för djur höll på att ta till lipen hän… Erik bara tittade på mig när jag klappade och pratade med häststatyerna. Med all rätt, i bland blir jag orolig för mig själv. Det är alltså en hyllning till alla djur som deltog i första världskriget. Animals in War, they had no choice.

Speakers Corner lever vidare. Här ser du en man som sjöng judiska sånger och det gjorde flickan bredvid honom också. Cirka tjugo meter till vänster stod en man och tyckte att alla utlänningar skulle åka hem. Framför allt skottarna! Och även alla islänningar. De var alkoholiserade fuckers, sa han. Intressant att just islänningarna varit till sånt besvär för honom tänkte jag.

Från Marble Arch gick vi till varuhuset Selfridges och efter det vidare mot Regent Street och där på en tvärgata ligger fantastiska Liberty.

Alltså, hur fint!?

Libertys egna tyger kan användas på många sätt.

Han älskar varje sekund…

Mera Libertyprint, här som sidenpyjamas.

Garanterat vegetariskt.

Vi swishade förbi här också.

Tillbaka till hotellet och den gröna fasaden. Vi hämtade väskorna och tackade för oss.

Sista svängen tog vi i Green Park, mittemot vårt hotell. Sedan var det thank you and goodbye till London för den här gången. Men jag kommer tillbaka. I maj! Då stannar jag lite längre och ska bra unna mig. Då ska min födelsedag firas ordentligt!!

/Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *