Alla möjliga sorters jobb

Titti SchultzResor, Stockholm, TravelLeave a Comment

Dags att kolla lite på hur det sett ut den senaste tiden, nästan två veckors bilder kommer här. Det är ett par stycken…

Programledaren och sportgeniet Frida Nordstrand hälsade på och det var kul att träffa någon som var kortare än jag. 🙂 Mia Törnblom kom förbi och Morgan Alling. Alla blev till sig över Eva Röse, klok, snabb, rapp och så jäkla slängd i käften – älskar människan. Men min kollega Sebastian med mustaschen älskar henne mer.  Min kollega Lisa räddade igelkottar till Valborg, utklädd till igelkott.

Miljökämpen Anders Wijkman kom och påminde om att vi måste skärpa oss mera för planetens skull. KOM I HÅG DET! Stina Wollter hade bastat och badat i Tantolunden innan hon kom, hon hade inte underkläder på sig när hon kom men klädde på sig eftersom i studion, Magnus Ivarsson från Naturhistoriska Riksmuseet har varit hos NASA och talat om var det blir bäst att landa på planeten Mars när de snart sticker dit – det behövdes en svensk förstås. Robert Moldén i mitten hjälper ensamkommande flyktingar med integrationen genom att skapa möten och hålla kurser i att bland annat skriva ett CV, sånt har man inte behövt tänka på som t ex fåraherde i Afghanistan. Paul Rey skriver och producerar musik och har jobbat med Snoop Dogg, Meghan Trainor och Fifth Harmony bland annat. Och Quincy Jones! Jag och mina kollegor hittade Sveriges Radios instrumentförråd och förvandlades till åttaåringar på studiebesök! De fick släpa oss därifrån.

Louise, vår producent (underbar människa) och Farzad (också underbar) och jag (understundom underbar) bildade ett litet band. Jag står på fel sida av Marimban men det är väl inte så noga. (Just det, det är en Marimba inte en Xylofon vilket man lätt kan tro…)

Titta på henne! Bästa bilden på Louise någonsin.

Konst i Sveriges Radios korridorer.

Inne i Stadshuset jobbar en av våra lyssnare som utsetts till Stockholms Skönaste Kollegor. Vi drog dit för att gratulera och fick en rundvandring som var grym. Jag hamnade i en grupp med japaner och blev fast. De var mycket trevliga.

Väggmosaik i gyllene hallen, det är där de dansar under nobelfesten.

Klämde in ett mingel den här veckan också. Micael Bindefeld, Sveriges meste festfixare, har en utställning med alla möjliga inbjudningskort han skickat ut under åren. Kul! Jag älskar ju papper, pennor och kort. Galleriet (pappershandeln) är Antalis på Birger Jarlsgatan i Sthlm. Jag träffade finfina kollegor, Bibi Rödöö – SR och Jenny Alversjö – TV4.

Jag har varit i Borlänge och modererat med de här killarna också. Fyra Talande Vänner. Det bjuds kommunikation, ledarskap, humörträning och mycket skratt. Nu i veckan kör vi i Boden! KOM!

Vi umgås intensivt i kulisserna…

Ja du fattar ju att bilden lätt kan bli lite suddig… Martin Stenmarck.

I Sveriges Radios entré sprang jag på William Spetz, en alldeles fantastisk människa. Han klev rakt in i ett studiebesök och där blev han kvar kan man säga. Att barnen, runt 20 st fick en autograf och en miljard selfies togs.

Vad ska jag säga, något om att den ena dagen inte är den andra lik kanske…

Kram!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *