Och vinnaren är…

Titti SchultzStockholm1 Comment

JAG!!!!

Årets Moderator – Titti Schultz!

Jag trodde inte för en sekund att det skulle bli jag. Men jag blev väldigt väldigt glad!! Alldeles omtumlad, det gick som en elektrisk stöt genom kroppen när jag hörde mitt namn ropas upp. Jag blev långt gladare än jag trodde och jag känner att det faktiskt spelade större roll än jag trodde att det skulle göra att vinna. Jag är väldigt stolt över det här priset som delades ut på Talargalan, i regi av Talarforum, på Berns häromveckan. Tack till alla som tycker om mitt arbete och som röstat på mig.

Fortfarande aningen omtumlad här…

Fotocred: Arkiv Talarforum

Fotocred: Arkiv Talarforum

Jodå, jag hade ett och annat att säga vår tidigare statsminister…

Det blir verkligen lite festligare med guldkonfetti…! GRATTIS!!  Tobias Karlsson – Årets Genombrott, Robert Karjel – Åtets Manliga Talare, Elaine Eksvärd – Årets Kvinnliga Talare, Årets Moderator som är jag och Fredrik Reinfeldt som tog hem Årets Hederspris.

Så blev det dags för middag! Berns, alltid bra.

Alexander Bard, Tobias Karlsson (som tog hem priset för Årets Genombrott) och Stefan Hyttfors. Alla tre är de imponerande föreläsare. Stämningen i det här rummet var det inget fel på!

Christina Stielli (som tagit hem priset för Årets Kvinnliga talare två år i rad och som var nominerad för tredje gången!!!) och Tobias Karlsson.

Med Eric Thyrell som också är föreläsare och som jag har glädjen att jobba med flera gånger om året (i Sundsvall den 6 mars nästa gång) och Christina som inte bara är en otrolig talare, hon är också en mycket god vän och inspiration. 

Colin Moon, en alldeles underbar man. Han föreläser om likheter och skillnader mellan britter och svenskar bland annat. Han är så rolig, varm och väldigt spot on i sina iakttagelser… Och så Elaine Eksvärd! En riktigt cool katt! Inspirerande, rak, ärlig smart, mycket duktig på sitt jobb som både talare och retoriker. Hon är också generös med råd, idéer och tankar. Det är så roligt att få lära känna henne mer. Inga konstigheter att hon blev Årets Kvinnliga Talare.

Inget har hänt på riktigt förrän man instagrammat om det!

Får man tycka att vi är väldigt snygga!!?? Här har vi just minglat in. Fotocred: shimoda.se

Gruppbild! Här har vi just kommit till galan. Jag, Annika R Malmberg, Elaine Eksvärd och Christina Stielli. Fotocred: Arkiv Talarforum

Det blev inte mycket föreläst eller modererat den här kvällen för här satt alla Sveriges främsta i det gebitet!

Här hade jag ingen aning om vilken festlig kväll det skulle bli. Fantastisk uppladdningseftermiddag innan galan på Hotell Kungsträdgården med Christina, Annika (som tog bilden) och Elaine. Anna Kokotos och hennes assistent Clara gjorde oss skitsnygga! Och som vi hann prata, allt möjligt avhandlades, en lyx vi sällan har eftersom vi alltid jobbar på olika håll.

Kram, Titti

 

 

 

 

 

One Comment on “Och vinnaren är…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *