Nytt jobb

Titti SchultzStockholm13 Comments

The cat is out!

Äntligen får jag berätta min hemlighet.  Jag har nytt jobb. På Sveriges Radio! Ja, jag blev själv lite förvånad till att börja med. Jag – på Sveriges Radio?? Samtidigt blev jag väldigt glad när jag fick frågan. Nu känns det självklart och jag känner mig som en ivrig travare att få komma i gång med sändningarna. Det här är en riktig nytändning för mig, jag känner mig helt nyförälskad i radio.

Jag kommer att göra morgonprogrammet på P5 STHLM. En kanal som hörs i Stockholm, men med en rejäl omnejd. Det betyder i runda slängar upp till Uppsala och ner till Södertälje. Finns du i de här trakterna, kolla om du inte hittar mig på 93,8. Bor du någon helt annanstans kan du göra mig sällskap via nätet (sverigesradio.se) eller Sveriges Radio Play och med appen håller vi kontakten oavsett var i världen du är!

Jag lovar dig ett framåtlutat, energifyllt, varmt, roligt och aktuellt program med kända och okända, väntade och oväntade gäster. Mycket musik och mycket innehåll.

Foto: Mattias Ahlm/SR (Även fotot högst upp i inlägget.)

Hantverket med att göra radio är ju i grunden detsamma var du än jobbar men på Sveriges Radio är möjligheterna oändliga, det finns en bredd som jag längtat efter! Jag tror att det här kan bli det mest spännande jag någonsin gjort. Just nu ser många fram emot julen men jag räknar dagarna tills jag får kasta mig ut i etern.  I slutet av januari är det dags, och bara att skriva det ger mig fjärilar i magen! Jag älskar radio, det är en bacill som inte verkar vilja gå över och det är helt ok med mig.

Jag hoppas att du är med mig när jag brakar loss igen.

Kram, Titti

 

 

 

 

13 Comments on “Nytt jobb”

  1. Så himla roligt, men bor långt från huvudstaden så det blir till att koppla in appen i bilen. Stort grattis, har saknat dig i etern, (har följt dig sen början på 2000-talet).

  2. Jag har också lyssnat i många, många år! Åren då Rix FM inte hördes här i Hälsingland undantaget, saknat dig och Roger, men jag hade på känn att du skulle dyka upp nånstans snart! Gissade på Megapol men det här med P5 Sthlm är ju bara såå bra!! Jag lyssnar redan nu då och då, otroligt bra kanal, perfekt musikmix och tuffa jinglar….

  3. Jippi, jag bor i Sthlm och lyssnar på P5 varje morgon, nu blir det ännu bättre!! Åh vad härligt att få höra dig i radion igen! Välkommen tillbaka! Och god jul och gott nytt år till dig och käraste Erik! /Anneli, Tyresö

  4. Ååh så roligt! Äntligen ett morgonprogram i radio igen som man kan lyssna på! Jag har varit rotlös sen du o Roger försvann. Längtar… Kram o God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *