Ny kille

Titti SchultzStockholm3 Comments

Här är han, mannen jag ska dela en stor del av mitt liv med.

Han heter Farzad Nouri och tillsammans kommer vi att göra P5 Morgon på Sveriges Radio, P5 Stockholm. Det kommer att bli väldigt väldigt roligt. Och på alla sätt bra. Det är en härlig känsla att det är så det känns i magen i det här läget, för det är nära nu – premiär!

Många har frågat om när jag börjar sända och hur man kan lyssna, här kommer allt du behöver veta:

Premiär för P5 Morgon med Titti & Farzad blir det den 26 januari, vi sänder varje vardagsmorgon mellan 05.59 och 09.45.

P5 är en stockholmskanal som du hör på 93,8. MEN!!! Du kan självklart lyssna i hela landet, dit du går följer jag med. Ladda ner Sveriges Radios App och där hör du mig när du väljer P5 – det är väldigt lätt att hitta. Det går så klart att lyssna via vanlig dator också. Bor du i närheten av huvudstaden, typ Uppsala, Södertälje, Mariefred, Norrtälje osv – då hörs vi också i vilken vanlig radio som helst. Det skulle vara väldigt roligt om du är med mig!

Vi tog lite bilder häromdagen… Oklart om någon av dem här kommer till användning. Det går dock inte att beskylla vår fotograf Nic för det. Han skötte sig bra, motiven var tveksamma.

Farzad har sänt radio länge och han är också stå upp-komiker. Han är också en mycket lugn person, jag är lite hetsigare. Jag tror att vi kommer att komplettera varandra bra på alla möjliga sätt.Vi vill göra ett program med mycket skratt, roliga och intressanta gäster – både kända och okända människor som har något att berätta, det kommer att handla mycket om Stockholm men inte på ett exkluderande sätt om du till exempel sitter i Luleå och lyssnar. Och vi kommer inte att fjäska för huvudstaden, om Stockholm inte sköter sig och det gör hon då rakt inte alltid, då hugger vi på det också. Vi kommer att se till att våra gäster, reportage och andra inslag får tid utan att bli sega, det kommer att finnas nyheter och koll på trafiken men kanske inte på det vis som du är van vid. Det blir roligare, galnare och smartare.

Vår kommuikation funkar fint, vi smsar till varandra….

Jag är så glad i mitt nya jobb! Jag tror verkligen att du kommer att gilla programmet! Men jag är också nyfiken på vad du vill höra, vad saknar du i radio och vad vill du ha mer av? Vad är du intresserad av? Skriv här, på mitt insta (tittischultz) eller maila mig på jobbet: titti.schultz@sr.se

Jag hoppas att jag svarat på alla dina frågor om när, var och hur vi hörs, undrar du något mer så bara fråga!

 

Snabbrepetition: 26/1, från kl 05,59 varje vardag, 93,8 eller via app och webb! 

 

Vi hörs! 🙂

Kram, Titti

 

 

3 Comments on “Ny kille”

  1. Pingback: På vindlande vägar | VAVAWOOM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *