När jobb inte känns som jobb

Titti SchultzArbete, StockholmLeave a Comment

 

 

Tidigare i veckan prisade restaurangbranschen varandra. White Guide Gala och jag hade glädjen att få vara konferencier, det var jag för några år sedan också, ett väldigt roligt uppdrag. Därav rubriken! Denhär galan är alltid på måndagar för det är då de flesta i restaurangvärlden kan vara borta från jobbet. I år var galan i Blå Hallen i Stadshuset i Stockholm. Vilken lokal det är!!! Duger det åt Nobelfesten duger det åt mig. Här repas det inför kvällen.

Ja, det krävs en rejäl arsenal för att man ska vara snygg hela kvällen… 🙂

Linda Fernström, det kan inte bli mer gala än när hon är i farten med smink och hårfix!! Tack Linda! Kolla henne gärna på insta: @linda_fernstrom73

Livet i loge. Den obligatoriska bilden.

Jag lånade grymt bling av Caroline Svedbom som kan det där med coolt/lyx/snyggt i ett! ÄLSKAR örhängena!!!

Och så jobbade jag och det gick bra och det var roligt och folk verkade nöjda med kvällens konferencier och sa snälla saker och jag tog en bild på de kända tre kronorna och åkte hem. Tog bussen.

Jag och lösögonfransarna på treans buss hem till Södermalm.

Av förklarliga skäl fotar jag inte under mina jobb, det skulle nog verka lite konstigt, så jag hoppas att du tycker att det är lite kul att följa med bakom kulisserna!? Undrar du något? Det är bara att fråga som alltid!

Kram.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *