Födelsedagsfest

Titti SchultzStockholmLeave a Comment

Min fantastiska vän Mathilde har fyllt jämt och det firades i helgen. Mathilde och hennes man Nisse är väldigt roliga och därför blev det ett härligt kalas. Vi körde rumpa, dans och alla hade svans. Inga konstigheter. (Rumpa är rundpingis… Det hade jag inte hört förut.) Nisse hade sytt svansar till oss alla och det var ingen särskild anledning till svanen utan allt blir helt enkelt roligare med svans Det är sant.

img_8894

img_8907

M & N

img_8934

img_8911

img_8827

Alltså, ska du ha fest, beställ mat från Falafelbaren på Hornsgatan. Det här var så jäkla gott. Grymma smaker och inga krusiduller.

img_8943

Mathilde är en fantastisk människa på många sätt, bland annat är hon konditor. Hon gör tårtor och praliner och andra godsaker som ingenting och det är makalöst gott. Och det här är lite av mitt expertområde när det gäller att äta saker. Sötsaker och jag vi hör i hop. Det här var så gott. Jag åt mer än vad min uppfostran egentligen tillåter. Maränger, macarons, de små månarna som var pannacotta och så tårtan på det, varenda detalj fixar hon. Behöver du ett bakverk någon gång så föreslår jag att du beställer av Mathilde. Du kan höra av dig här så kopplar jag ihop er. Jag är allvarlig!

img_8823

img_8955

Nisse är från Estland och bjöd på dryck han fått med sig därifrån. Black Balsam, smakar lite som Jägermeister men aningen godare. Dock inte gott.

img_8962

img_8971

img_8814

Jag körde Ziggy Ear, då blir det alltid en bra kväll.

Kram, Titti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *