A place to call home

Titti SchultzResorLeave a Comment

 

 

På rekommendation slog vi till på Royal Lancaster Hotel och det är flera av er som följer mig här och på instagram som frågat om var jag bodde denna gång och vad jag tyckte. I ärlighetens namn trodde jag inte att jag skulle bo i Bayswater fler gånger. Området där de allra flesta riktigt sunkiga turisthotellen finns, jag har bott där massor av gånger, jag har åkt till London i snitt två gånger om året sedan jag var 16 så jag har testat ett par hotell i det här området för förr om året betydde boendet ingenting, alla pengar skulle gå till shopping. Men numera vill jag ha det lite härligare. Man kan ha tur även det här området men oftast inte. Royal Lancaster Hotel ligger på Lancaster Terrace och är praktiskt taget nyrenoverat. Ljust och himla fräscht, grymt läge, jättenära till buss (jag rekommenderar alltid buss för det är bästa sättet att se stan) och tunnelbana (Lancaster Gate) och kolla utsikten!! Frukosten var också toppen, det enda minuset är att servicen var lite långsam och att själva matsalen är lite liten och kön till frukosten kunde ta kål på vilket toppenhumör som helst. Men jag kan inte tänka mig annat än att man ser till att hitta en lösning på det tämligen omgående. Jag ger hotellet fyra av fem Big Bens på min lilla skala.

Parken är Hyde Park och på andra sidan parken ligger Knightsbridge, Om man följer vägen där nere till höger i blid åt vänster så hamnar man snabbt på Oxford Street. Ett mysigt område är Notting Hill Gate och det ligger åt höger på vägen där nere i högra hörnet på bilden. Åt det hållet hittar du också Portobello Road och Portobello Market. Bara som ett par exempel.

Hotellfrukost med utsikt över Hyde Park.

På väg ut. Redo för den vinter som fortfarande råder i London. Vi hade riktigt ruskväder i två dagar men vad gör väl det när man är just i London.

Inte alls omöjligt att jag väljer det här hotellet igen!

 

/XO XO

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *