Memory Lane!

Titti SchultzBästis, London, ResorLeave a Comment

 

 

Hemma på min (gamla från länge sedan) gata!

Jag har ju berättat att vi lärde känna varandra när vi båda var au pairer i London och efter det ville ingen av oss flytta hem så Pärnilla skaffade sig ett jobb och jag lyckades komma in på ett universitet och pluggade journalistik. Tillsammans med några fler kompisar hyrde vi det blygsamma huset bakom oss, det har inte blivit piggare med åren! För dig som vill följa med på kartan så är vi söder om Brixton, i Streatham. (Notera gärna Pärnillas mössa, hon är född och uppväxt i Göteborg, hon bor i Göteborg och det finns ingen plats som kan mäta sig med Göteborg för henne. Men som hon bär upp mössan hon fått av mig, med gävlebocken på!)

Vi åkte vidare till Herne Hill där Pärnilla bott och där jag hängt en del. Det har blivit himla fint!! Det är verkligen mitt tips nästa gång du är i London, rör dig ut från city. Kolla in en förort. Strosa runt, ta en lunch. Eller ta tåget till en annan ort, utforska, stanna en natt och så tåget tillbaka till London igen. Vi är många som varit i London några gånger och även om det alltid finns nya saker att upptäcka i den stan så är det kul att göra en avstickare. Ett tips skulle kunna vara en sväng till Herne Hill och Dulwich Village över dagen!  Try it, you might like it!

SE 24, postnumret! Mitt var SW2. Jag inser just att jag till och med minns mitt gamla Londontelefonnummer.

Bästa sättet att ta sig runt!

Men då och då går jag under jord, det är snabbare.

Och på väldigt många stationer finns alldeles fantastiska kaklade väggar och skyltar. Som de kalkar i Londons Tunnelbana!!

 

/Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *