Snöstorm

Titti SchultzMat & Dryck, Stockholm2 Comments

Storm och storm, det var att ta i men plötsligt i går eftermiddag öppnade sig himlen och det vräkte ner lovikavantaeflingor. Det bästa som finns! Jag och min kompis Lisa hade turen att hamna mitt i det och vi älskar båda snö och vinter väldigt mycket visade det sig. Det är tydligen sånt man sällan stämmer av med sina vänner, deras inställning till olika sorter väder. Lisa och jag gillar i alla fall ymnigt snöfall båda två. Vi promenerade omkring, köpte lyktor till Lisas hem på en ö, jag valde, det blev toppen. I bland behövs det inte mer än sånt här för att en fredag ska kännas extra bra.

Vi tog oss också en fredagsöl. Med Lisa dricker man inte vin, man tar en öl. Det är något vi har stämt av sedan länge, vi föredrar båda en öl. Lisa åt sen lunch, jag hade ätit tidig lunch. Men Lisa var väldigt nöjd med maten Pho & Bun vid Kornhamnstorg, så det är ett tips om du blir hungrig i Stockholm. Vietnamesiskt. Och då dricker man Hanoi Beer. Julpyntet är troligen kvar till påska.

Hur nöjda!? Med de där lovikavantarna fladdrande runt oss. Om du tittar noga ser du också att jag har ett vallmofrö mellan ett par av mina tänder. Det är från den macka jag åtskilliga timmar tidigare åt till frukost!! Inte en enda människa som jag träffat under dagen sa ett endaste ord om att jag hade en svart prick mellan tänderna! Jag hade ett jobbmöte med vallmofrö mellan tänderna. Toppen. Och Lisa hävdar nu i efterhand att hon inte såg det. Va!? Och hon har ändå glasögon…!

Kram.

 

 

 

2 Comments on “Snöstorm”

  1. Haha! Man känner sig så fräsch. Men jag kan verkligen skratta åt det. Roligt med persiljan, folkt trodde kanske att det var en glugg…
    Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *