Zlatan i studion

Titti SchultzLivetLeave a Comment

I alla fall hans doft. För visst måste han väl använda sin egen parfym? Jag vet alltså hur Zlatan luktar. Inte alls omklädningsrum men det flirtas med fotbollen och naturen och sånt som vi vet att Zlatan gillar.

IMG_7440Zlatan själv har varit med och tagit fram parfymen men den är Made in Sweden, det gillar jag.

IMG_7435Han ser dig…

IMG_7429

IMG_7444

Så vad tyckte jag då? Vid första sniffen tyckte jag att den luktade som ”alla andra” herrparfymer, sedan tog den sig och doftade gott. Mot slutet av dagen var det nog bergamoten som tog över och det är inte min favorit. Jag ger Zlatans parfym tre och ett halvt parfymsprut av fem. Jag testade den på mig och själv och tycker definitivt att den funkar även på oss ladies.

Jag är lite nyfiken på vilka som kommer att slå till på en flaska… Kommer backslicksen runt Stureplan att köpa den, alla Zlatans fans, hela Rosengård, är det killarna som pluggar ekonomi eller går fordonstekniskt program som gillar den bäst? Köper medelålders män den? Mina fördomar haglar… Flest killar men några tjejer slår nog till, det kan bli årets julklapp! Jag känner mig i alla fall ganska övertygad om att den kommer att ha en säker plats i väldigt många svenska, franska och italienska badrumsskåp.

Allra mest gillar jag locket till flaskan, det är en relief av två av Zlatans tatueringar. Fjädern och firren.

/Titti.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *