You are smoking hot

Titti SchultzLivet4 Comments

Alla Hjärtans Dag. I dag.

Jag är inte romantisk alls. Vissa år glömmer jag helt och andra gånger kommer jag på något i sista stund. Min kille har alltid hävdat att han är romantisk, men jag har inte märkt något, men vi har ju bara varit tillsammans i drygt nio år… Däremot är vi ganska bra på att vara omtänksamma mest hela tiden. Han är väldigt bra på att göra små saker för mig ofta. Jag kan i förbifarten tänka, och möjligen viska, att det vore bra att få upp den där tavlan och vips så åker den upp. Det gör mig gladare än vad en blombukett gör. Även om jag älskar snittblommor. Mycket. Dock inte röda rosor. Och sådana där nallar med en ros i handen och I Love You-text på ena tassen borde förbjudas för alla över 12 år!!

Jag tänkte, dagen till ära, att en liten lista på människor jag älskar, människor som är tokviktiga för mig  (utan inbördes ordning), kunde vara på sin plats:

 • Erik (Han är fin att titta på, snäll och väldigt rolig.)
 • Pappa & Mamma
 • Sanna, Hanna, Pärnilla, Pousette & Maria. De bästa bästisarna en människa kan ha.
 • Robbie Williams. (Just det, artisten. Och vi har faktiskt pussats!)
 • Min nästa hund. (Det kommer att hända. Det måste hända.) (Människa och människa förresten…)
 • Tindra, Victor, August, Emma och Martin. Mina fem gudbarn. (Dem ska du få träffa mera en annan gång.)

I år spenderar jag Alla Hjärtans Dag alldeles själv. Det är nästan det finaste man kan ge mig, egen tid. Erik (det är min sambo) är i Dalarna och åker skidor (han ska åka Vasaloppet…Mer om det en annan gång.). Jag kommer att tillbringa dagen med att sova och läsa på ett tåg från Sundsvall till att börja med, väl i Stockholm ska jag gå en sväng på stan och sedan ska jag bara hänga hemma. Tvätta lite (det gillar jag nämligen också) och beställa take away. En drömdag! I bland är jag easy to please.

Oavsett hur du tillbringar den här dagen, vare sig du firar eller inte, glöm inte:  YOU`RE SMOKING HOT!!

/Titti.

P.S.

Kortet kommer från en av mina favoritbutiker alla kategorier, Cards and Things på Östemalm i Stockholm. De har öppet till 15.00 om det är så att du inte hunnit köpa ett fint kort till någon du gillar. Ord är också bland det finaste man kan ge någon man tycker om.

4 Comments on “You are smoking hot”

 1. Vilken härlig och fin blogg du har Titti. Hit kommer jag definitivt återkomma.
  Ha en fortsatt trevlig dag och helg.
  Kram
  Maria

  1. Tack! Vad kul att du hittat hit. Du får gärna tipsa mig om vad du tycker är bra och mindre bra och vad du vill läsa mer om. I fall du kommer på något. Ha en skön helg.
   /Titti.

 2. Jag är inte heller någon romantiker och vi brukar inte fira alla hjärtans dag något speciellt. Men egentid är ju underbart, hoppas du har en bra egendag!!
  Men kortet var väldigt fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *