What!?

Titti SchultzLivet1 Comment

Jag är helt chockad men ändå inte helt förvånad. När jag gick och la mig i går så kände jag att att det skulle bli Trump, i bland är det tråkigt att ha rätt.

Om de som kallas The Millenials hade fått styra valet så hade demokraterna och Hillary Clinton vunnit. Det är de unga människorna som är USAs framtid så jag hoppas att de fortsätter hålla denna bäring, då kan det se annorlunda ut om fyra år när det ska röstas igen i USA.

Som så många andra är jag orolig för vad som händer nu, antingen så pyser Donald Trump i hop som en gammal ballong eller så brakar han loss som ett obehagligt fyrverkeri och gör verklighet av allt han spottat ur sig till höger och vänster. Han har ju i och för sig redan viskat till New York Times att han inte tänker bygga någon mur mot Mexico. Jag hoppas att han är en tom tunna som skramlat, att det sitter sansade och erfarna demokrater i kongressen där man ännu en gång fått majoritet och att de människorna kan vara rimligare och även bromsa om Donald spårar. I mina mörkaste stunder tänker jag att om någon kan dra i gång något som kan bli ett tredje världskrig så är det Trump.

Jag känner mig förtvivlat orolig över hur Trumps styre kommer att påverka USAs minoriteter. Jag tror att människor som långsamt fått det bättre inte kan räkna med att den utvecklingen fortsätter på samma sätt från och med nu.

img_6796

img_6789

img_6788

img_6791

Han kommer att vara saknad.

Håll tummarna nu!

/Titti

 

One Comment on “What!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *