What a night

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

I går var det Humorgala, kanske såg du den på TV4, en fantastisk blandning av humor, skratt, viktiga reportage och massor av tårar. Och jättejättejättemånga valde att bli världsföräldrar i går och är du en av dem som blev det i går så säger jag HURRA för dig! Och det är inte försent att bli det nu eller vilken dag som helst. Klicka t ex här!

IMG_7619

Kvällen började toppenbra, vi sprang på Börje Salming och hans Pia det första vi gjorde. Väldigt härliga! Jag hade glömt halsen hemma och tydligen solat i skidglasögon. Underbar bild.

IMG_7645

Min kompis Tina (i mitten) är lite spindeln i nätet på Unicef runt galan och det tycker jag är coolt. Här är vi med hennes kollega Petra. Petra har för övrigt gått på samma gymnasieskola som jag i Gävle, vi tyckte liksom att vi kände igen varandra.

IMG_7625

Det var bra drag runt vårt bord. Till vänster ser du Rebecka, en världsförälder som gjort en fältresa till Malawi. Otroligt fint och sorgligt reportage men med ljus och hopp i slutet när vi fick se hur hjälpen når dem som bäst behöver den.

IMG_7632

Männen med kameror hängde mycket runt oss, det är roligt att se hur det funkar i kulisserna…

IMG_7637

Världsförälder Rebecka, hennes syster (vars namn jag helt glömt – förlåt), Molly Pettersson Hammar och hennes manager Daff.

IMG_7646

Att hänga med Jenny Strömstedt, det är lyxigt. Så sjukt smart och rolig!

IMG_7652

Grymma artister, min favorit under kvällen blev Laleh! Hon är banne mig helt magisk!! Även om Eva Dahlgren, Molly Sandén och Miriam Bryant var fantastiska de med.

IMG_7643

Sveriges hopp i Eurovision, Frank, bjöd på finalnummer. Han är charmig. Inga yviga gester precis…

IMG_7644

En fantastisk kväll avrundades i ett konfettiregn. En fin och viktig kväll. Hej igen alla nya världsföräldrar!

Kram, Titti,

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *